Nová předpověď počasí na tento týden: -8 stupňů, sníh v CELÉM ČESKU!

Ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. prosince 2019 6:00

Dnešní relativně teplé počasí nevydrží. Do pátku teploty během dne prudce spadnou a některé dny se budou pohybovat pod bodem mrazu! Vyplývá to z aktualizované předpovědi počasí meteorologů.

Počasí si na Česku smlsne od středy do pátku. Teploty totiž klesnou pod bod mrazu nejen v noci, ale i přes den. Vyplývá to z předpovědi počasí, kterou zveřejnil Český hydrometeorologický ústav.

Ve středu bude jasno až polojasno, na západě a severozápadě se místy objeví sněžení. Nejnižší noční teploty klesnou na -2 až -6 °C, na Moravě a ve Slezsku až na -8 °C. Nejvyšší denní teploty vyrostou na -1 až +3 °C.

Ve čtvrtek bude zataženo až oblačno, na východě zpočátku až polojasno. Místy se objeví slabé sněžení, v Čechách v polohách pod 400 m i déšť se sněhem nebo déšť. Nejnižší noční teploty klesnou na +1 až -3 °C, na Moravě až -6 °C. Nejvyšší až na -2 až +2 °C. 

V pátek bude oblačno až zataženo, zpočátku místy polojasno. Od západu se na většině území objeví sněžení. Nejnižší noční teploty klesnou na -1 až -5 °C, nejvyšší denní teploty na -1.

Témata: Počasí