Genesis Seaborg 350: Herní volant napříč všemi platformami

Seaborg 350 přenáší do volantu realistické vibrace / Genesis
Genesis Seaborg 350 není jen volant, který vás propojí s virtuálním závodním okruhem. Součástí jsou plynové a brzdové pedály a také řadicí páka, takže požitek z jízdy je dokonalý.

Genesis Seaborg 350 je vybaven 15 ovládacími tlačítky, včetně akčních osmisměrových tlačítek DPAD. Všechna tlačítka umožňují individuální nastavení přesně podle vašich představ a preferencí.

Samotný volant má průměr 10 palců a je vyroben z vysoce odolných komponentů, které umožňují extrémní používání po mnoho let bez obav. Na tuto herní výbavu se můžete spolehnout. Odolná konstrukce není jedinou předností. Pro pevný, bezpečný a pohodlný úchop je volant vyroben za použití vysoce kvalitních materiálů, které navíc podporující ergonomii volantu.

Seaborg 350 přenáší do volantu realistické vibrace, které reprodukují přesně to, co se děje s vaším vozem při jízdě. Budete pak mít pak pocit, že v daném autě opravdu sedíte.

Výhodou tohoto modelu je, že volant Seaborg 350 se dá používat, ať hrajete na PC, na konzolích PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 nebo na Nintento Switch. Genesis Seaborg 350 je již v prodeji, a to za 1 599 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama