Hlavní obsah
Článek

Tak to byl pořádný rodinný výlet. Nikol Moravcová (36) vzala čtyřměsíční dceru Violet, manžela Karola, tátu a mámu a vyrazili na ski opening do Špindlerova Mlýna. "Původní záměr byl trochu sobecký, aby mi naši pomohli s malou a měli jsme s Kajkem čas na sebe," svěřila nám Nikol.

Nakonec to ale dopadlo trochu jinak. "Bydlíme v hotelu s wellness, kam se naši tak často nedostanou, takže já byla s Violkou na pokoji a oni si užívali v sauně. Ale jsem ráda, že jim to můžu dopřát," vyprávěla nám Nikol. "Violka tady viděla první sníh a brzy zase poprvé uvidí moře," dodala.

V ještě větší skupině totiž rodina odlétá na dovolenou na Tenerife. "Pronajali jsme si tam vilu, a kromě mých rodičů pojedou i ti Karolovi. Na naší svatbě se rodiče spřátelili, tak to snad dobře dopadne. Navíc nebudu muset vařit, protože se o to postará maminka a tchyně," plánuje si, ale všechno může opět dopadnout jinak.

Ski opening ve Špindlu si nenechaly ujít ani jiné známé maminky. Fotografie na Instagramu postovala Dominika Mesarošová (38) nebo Jana Doleželová (42). Přijely i zatím bezdětné modelky Renata Langmannová (37), Vanda Janda anebo Karolína Chomisteková.

Reklama

Další články

Načítám