Podívejte se na nový vánoční klip Marka Ztraceného

Zpěvák a skladatel Marek Ztracený zažívá mimořádně povedený rok. Patří k nejhranějším domácím interpretům v našich rádiích, zařadil se mezi hlavní festivalová jména, přidal druhý koncert v pražské O2 areně a na závěr roku připravil speciální dárek – zbrusu novou vánoční písničku Stačí věřit.

Už dlouho jsem chtěl napsat další vánoční písničku. Je to přece jen už pět let, co vyšla moje první s názvem Snad se něco stane. Nepřicházela ale ta správná inspirace a já nechtěl nic lámat přes koleno. Pak jsem si jednou v létě celý den broukal novou melodii. Nemohl jsem ji dostat z hlavy. Večer jsem si jen tak hrál s myšlenkami, na chvíli jsem se zasnil a představoval si, jaké asi budou Vánoce letos. A v tu chvíli se mi to celé spojilo a já během pár minut napsal tuto píseň. Jsem nadšený, jaký zvuk jsme jí s producentem Daliborem Cidlinským jr. dali a že to není taková ta klasická »utahaná«, pomalá vánoční věc. S nápadem na klip jsem přišel za klukama z Filmzlicincompany, kteří mi točí většinu klipů. Pomohli mi ho dopilovat a následně ho skvěle zrealizovali. Snad to poselství a naděje, které klip a píseň nesou, bude minimálně na tyto Vánoce platit. Pokud jde o mě, tak já věřím tomu, že všechny cesty vedou na Vánoce domů, a přál bych si, aby nikdo nezůstal sám.“

Nový vánoční singl Stačí věřit je opět kompletně autorská záležitost Marka Ztraceného, nahrávka samotná pak vznikla pod producentským dohledem Dalibora Cidlinského jr., stejně jako všechny předchozí úspěšné hity. Poslední studiové album Vlastní svět obsahuje již celkem šest rádiových hitů – Vlastní svět, Léto 95, Minulost, To se mi líbí, Dvě lahve vína a Naše cesty. Videoklip k novému singlu realizovali Jaroslav Zderadička a Daniel Horník z Filmzlicincompany.

Na klip se můžete podívat zde:

https://www.youtube.com/watch?v=Jdj4GUqChk8

Letošní Vánoce Marka Ztraceného budou ale také ve znamení příprav na dva mimořádné únorové koncerty v roce 2020. Čtvrt roku dopředu je první koncert v největší hale u nás téměř vyprodaný, proto před časem Marek přidal koncert druhý. Vystoupení se uskuteční 22. a 23. února 2020. Jedná se o zcela mimořádnou událost, protože více než jeden koncert domácích interpretů v O2 areně se koná pouze ve výjimečných případech.

Foto: Supraphon