10. prosince 2019 • 19:30

Za hvězdy i na tréninku! Messi motal parťáky, Suárez cvičil patičku

Autor: ms
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Barcelony dokazují svoji extratřídu nejen v zápasech, ale i na tréninku. O víkendu Katalánci zničili Mallorku 5:2, na čemž se Lionel Messi podílel hattrickem a Luis Suárez gólem a asistencí. Oba jsou postrachem pro obrany soupeře, ale zároveň i pro vlastní spoluhráče. Zatímco Argentinec na videu z tréninku motá své parťáky, Suárez se trefil parádně patou, což ve víkendovém zápase zopakoval.



Že by byl parádní Suárezův gól do sítě Mallorky jen náhoda? Určitě ne. K tomuto zásahu je potřeba nutná dávka improvizace, ale uruguayský šutér na předzápasovém tréninku ukázal, že se to dá i dobře nacvičit.

Suarez with a lovely goal in training 👏

Na videu mu sice chyběl soupeř, ale Uruguayec ukázal, že ani ten ho nezastaví. Ve víkendovém utkání to potvrdil, když proti bezmocné Mallorce nádherně zvyšoval patičkou už na 4:1.

Po zápase tento gól označil za nejlepší branku své kariéry, ale pozornost jeho parádě trochu ubrala hlavní útočná hvězda týmu.

S Lionelem Messim a Luisem Suárezem to nemají jednoduché ani obránci z týmu, kteří proti nim hrají na tréninku
S Lionelem Messim a Luisem Suárezem to nemají jednoduché ani obránci z týmu, kteří proti nim hrají na tréninku

Lionel Messi před zápasem ukázal fanouškům na Camp Nou Zlatý míč a v následujích 90 minutách dokázal, že je toto individuální ocenění ve správných rukou.

Jeho dokonale umístěné rány končily v síti za bezmocným brankářem Manolem Reinou podobně jako na videu z tréninku. Před většinou střel navíc dokázal skvěle umotat své týmové parťáky. Být jeho spoluhráčem nemusí být vždy tak příjemné, jak se může zdát.

Ale pokud se jeho parťáci řídí frází „těžko na cvičišti, lehko na bojišti,“ pak jsou připraveni na vše. Včetně úterního duelu na půdě Interu Milán, kde je čeká velmi produktivní útočný tandem Lautaro Martínez - Romelu Lukaku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud