Menu Zavřít

Václav Kubr se stane mezinárodním partnerem White & Case

11. 12. 2019
Autor: Archiv

Pražská pobočka mezinárodní advokátní kanceláře White & Case posiluje tým mezinárodních partnerů. Expert na právo v oblasti nemovitostí Václav Kubr od ledna příštího roku rozšíří tým dosavadních devíti mezinárodních partnerů pražské kanceláře White & Case.

„Václav je klíčovou oporou naší realitní praxe a významnou měrou nám dopomohl k pozici lídra na trhu. Je mi proto velkým potěšením přivítat ho mezi partnery a osobně se moc těším na další společné výzvy,” komentuje povýšení Petr Pánek, řídící partner pražské kanceláře a vedoucí realitní praxe pro střední a východní Evropu.

CONTENT24

„Rád bych využil této příležitosti a poděkoval všem našim klientům za důvěru a kolegům za perfektní spolupráci. Také bych chtěl poděkovat své rodině za dlouhodobou podporu, bez které by tohoto úspěchu nebylo možné dosáhnout,“ dodává Václav Kubr.

Václav Kubr
V rámci své se odborné praxe specializuje především na oblast nemovitostí. Pravidelně poskytuje právní poradenství mezinárodním i tuzemským investičním společnostem, developerům a finančním institucím v rámci komplexních transakcí v oblasti akvizic, financování a výstavby realitních projektů.

Václav Kubr poskytoval poradenství klientům při řadě výjimečných transakcí, jako například při prodeji logistické společnosti P3 Logistic Parks singapurskému státnímu investičnímu fondu GIC. Transakce, jejíž hodnota dosáhla 2,4 mld. EUR, se stala vůbec největší transakcí realizovanou na realitním trhu v České republice.

V nedávné době se pan Kubr podílel mj. na rekordním realitním financování ve výši 1,9 miliardy eur v souvislosti s refinancováním celého českého logistického portfolia skupiny CTP. Transakce představovala jedno z největších realitních financování ve střední a východní Evropě vůbec.

Václav Kubr je doporučovaným právním expertem v oblasti nemovitostního práva dle prestižních mezinárodních srovnávacích publikací Chambers and Partners, Legal 500 a IFLR1000.

White & Case
White & Case LLP je přední světovou advokátní kanceláří se sítí 44 poboček ve 30 zemích světa. Jako jedna z prvních amerických právních firem se skutečně celosvětovou působností poskytuje poradenství a právní zastoupení prakticky ve všech oblastech práva dotýkajících se obchodu s mezinárodním přesahem.

Pražská kancelář White & Case byla založena v roce 1991 a s více než 50 právníky a daňovými poradci patří mezi největší mezinárodní advokátní kanceláře v České republice. Zabývá se poradenstvím pro českou a mezinárodní klientelu podle českého a anglického práva a práva státu New York v rámci komplexních tuzemských i mezinárodních obchodních transakcí a sporů.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).