Els překvapivě mění složení pro foursomy, HaoTong znovu mimo

Els překvapivě mění složení pro foursomy, HaoTong znovu mimo

Tiger Woods ve foursamech podle očekávání znovu nastoupí s Justinem Thomasem. Zatímco Woods udělal pro druhý den změn minimálně, Ernie Els složení výrazně obměnil.


Louis Oosthuizen si skvěle rozuměl s Abrahamem Ancerem, přesto dnes do foursumu nastoupí s Adamem Scottem. Ten byl rozdělen z dvojice s Byeong-Hun Anem, jeho kolegou bude dnes Hideki Matsuyama.

Stejná není jediná dvojice. Příležitost dostane Cameron Smith, jenž půjde se Sungjae Imem. Mimo hru je naopak C.T. Pan a ani dnes nenastoupí Hao-Tong Li.

To Tiger Woods příliš změn neudělal. Stejné zůstávají dvojice Woods/Thomas, Reed/Simpson a Cantlay/Schauffele. Matt Kuchar nastoupí s Dustinem Johnsonem a Gary Woodland a Rickiem Fowlerem.

Mimo tak jsou Tony Finau a Bryson DeChambeau, kteří včera nepředvedli ideální výkon proti dvojici An/Scott. 

Hlavním tahákem bude duel Adama Scotta a Louise Oosthuizena s Mattem Kucharem a Dustinem Johnsonem. Úvodní souboj odstartuje dvě minuty po jedné hodině ranní.

Tiger Woods se do hry dostane v jednu hodinu a jednačtyřicet minut, jako poslední poté půjdou Cameron Smith se Sungjae Imem a Rickie Fowler s Garym Woodlandem.