Hlavní obsah

Neskutečný kousek! Fotbalista trefil branku z útrob stadionu

Giurgiu/Praha

Rumunský fotbalista Constantin Valentin Budescu předvedl, že zahrávání standardních situacích je jeho doménou. Hráč, který v Evropské lize v roce 2017 sestřelil Viktorii Plzeň, se blýskl na tréninku klubu Astra Giurgiu. Do branky se trefil z neuvěřitelného úhlu – z tunelu, který propojuje hřiště s šatnou.

Foto: Sport.cz

Rumunský fotbalista Constantin Budescu v reprezentačním dresu (Ilustrační foto)

Článek

Třicetiletý rumunský reprezentant Budescu se podle dostupných informací na tréninku vsadil s členem realizačního týmu. Ten nevěřil, že bývalý hráč FCSB dokáže trefit branku z tunelu v rohu hřiště.

Záběry z odvážné sázky umístil na sociální síť Twitter rumunský sportovní novinář Emanuel Rosu. Budescu na nich míč trefuje s takovou rotací, že skákající balon doputuje za brankovou čáru.

Není to poprvé, kdy záložník disponující výbornou kopací technikou, předvedl něco podobného. Na kontě má několik přímých gólů z rohu v utkáních rumunské ligy.

Čeští fanoušci si ho mohou pamatovat z duelů Evropské ligy proti Viktorii Plzeň v roce 2017 a z kvalifikačního dvojzápasu o Ligu mistrů ze stejného ročníku. Budescu se tehdy proti Západočechům prosadil třikrát.

Reklama

Související témata: