Benfica si pojistila trenéra, Lage prodloužil do roku 2024

13.12.2019, 11:48
Aktuality
Bruno Lage podle očekávání předčasně prodloužil smlouvu s Benficou. Aktuálně vedoucí mužstvo Primeira Ligy si úspěšného trenéra zavázalo až do roku 2024...

Třiačtyřicetiletý kouč začal u mládežnických týmů úřadujícího portugalského šampiona, načež si ho Carlos Carvalhal vytáhl jako asistenta do Anglie, kde společně působili v Sheffieldu Wednesday a Swansea City.

Následně se Lage do Benficy vrátil, když se ujal rezervního mužstva. Z toho se na začátku tohoto roku nejprve jako záskok a posléze natrvalo přesunul k prvnímu týmu "Orlů".

Lage dovedl Benficu k zisku mistrovského titulu a špatně si nevede ani letos, když po 13 kolech má se svým týmem na druhé Porto čtyřbodový náskok. Kromě toho se lisabonský celek účastnil Ligy mistrů, kde nakonec vybojoval alespoň postup do Evropské ligy.

Autor: Jiří Vojík / abola.pt

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No dřív byla Benfica dost dobrá, teď už ani ne.

Nevím jestli tu je nějaký pamětník, ale já si pamatuji dobu kdy za Benficu hrál útok Oskar Cardozo + Saviola případně Nuno Goméš.. záloha Ramires, který pak šel do Chelsea, dále například Pablo Aimar a Angel Di Maria se Javi Garciou.

Obranu měli brazilskou David Luius a Luisao. Jo byl to dobrej tým. Ještě mě napadá třeba Šimao

Reagovat
Benfica

hej no combo Seferovič-de Tomás sa s Cardozom-Saviolom-Gomesom nemôže ani porovnávať..

Reagovat
Kucka

si jako myslíš, že seš ve školce? kdybys vytáhl Eusébia, pochopil bych tu zmínku o pamětnících

Reagovat
Benfica

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Se podívej na nick

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Pamětníku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele