Bleskový tarotový horoskop na rok 2020

Do budoucnosti lze nahlédnout různými způsoby, k nejoblíbenějším patří tarotové karty, které umí ukázat základní energie a děje. Co tedy bude pro nás nejdůležitější v roce 2020 podle tarotových karet?

Tarotová předpověď pro rok 2020

V rozboru roku se ukazují dvě 20, symbolizované tarotovou kartou Soud. Ta ukazuje na vysvobození z nějakého těžkého životního období, uvědomění si strachů a bloků z minulosti. Můžeme se naučit lépe vnímat souvislosti. Dokážeme mít nadhled a snad pochopíme a odpustíme sobě i těm ostatním.

Dvě 0 v datu 2020 symbolizují kartu Blázna, který nám radí udělat skok dopředu, i když do neznáma. Ukazuje na krizi stávajících hodnot a na nutnost vybudovat nový svět. Měli bychom ale stát nohama pevně na zemi, aby náš skok nebyl jen propadem do hlubin. Učíme se žít s lehkostí, věci necháváme více plynout, hledáme pravou míru mezi svobodou a odpovědností.

Součtem čísel 2 + 2 vychází číslo 4, které je zastoupené kartou Císař. Ta ukazuje na autoritu, řád, dodržování zákonů, ale také na realizaci našich přání. Také na předávání zkušeností, rad a pomoci těm, kteří to skutečně potřebují. Máme energii vyřešit úkoly, které jsme dlouho odkládali, u mnohých z nás dojde k realizaci našich snů.

Podrobná věštba na rok 2020 pro jednotlivá znamení

Přečtěte si podrobnou věštbu z tarotových karet pro své znamení zvěrokruhu od známé astroložky a věštkyně Věry Várady. Dozvíte se, co vás čeká v oblasti zdraví, lásky, práce a financí a jaká jsou nejdůležitější tarotová poselství právě pro vaše znamení.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.