Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

15 soukromých snímků, na kterých prožila Ivana štěstí po boku Karla Gotta

15 soukromých snímků, na kterých prožila Ivana štěstí po boku Karla Gotta
Zdroj: archiv
+ Dalších 11 fotografií
RODINA
Až do jeho posledního vydechnutí byla Karlu Gottovi (+80) - svému milujícímu manželovi obrovskou oporou. Prožila s ním mnohé... Jeho úspěchy, dovolené v zahraničí, dokonalé manželství, kterým jak sama uvedla před lety, se jí splnil životní sen. Ivana Gottová (43) si ale musela chránit i soukromí, když se Karel rozdával fanoušků. A právě 15 snímků, které jsme vybrali, je důkazem, že Ivana byla nejšťastnější ženou, když se naskytla možnost mít manžela jen pro sebe...

Poslední měsíce života legendárního českého umělce Karla Gotta byly pro jeho manželku Ivanu vyčerpávající. Věděla, že to není dobré a že její životní muž bojuje se zákeřnou nemocí. Přesto byla Mistrovi tou největší podporou.

Mnohonásobný Zlatý slavík se neléčil s rakovinou poprvé. Se zákeřnou nemocí svedl boj před čtyřmi lety. Tehdy mu lékaři diagnostikovali rakovinu mízních uzlin, nad kterou vyhrál. Krátce před svou smrtí oznámil, že nemoc se mu vrátila. A to v podobě rakoviny krve, konkrétně akutní myeloidní leukemie, která se zpravidla objevuje u lidí vyššího věku. Už tehdy Ivana věděla, že rodinu čekají nejtěžší chvíle.

Málo času

Karel se za dobu manželství snažil dát kus sebe nejen rodině, ale i fanouškům. A existovalo skutečně málo momentů, kdy se mohl Karel věnovat jen své ženě a dětem. Když se tak ale stalo, užili si to maximálně. A o tom svědčí i snímky, které najdete v galerii. Patří k těm vzácným.

Mistr si v podobě Ivany vybral skvělou manželku a sám to moc dobře věděl. V posledních měsících jeho života se mu plně věnovala… U nohou mu klečely tisíce žen, ale jen tu jednu požádal o ruku. A chybu rozhodně neudělal.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy