Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I celebrity jsou jenom lidmi, a tak se i jim nevyhnou módní faux pas. Že některé dámy občas nechtěně ukážou kalhotky, jsme si už zvykli.

Sem tam si ale známé tváře zapomenou zapnout poklopec. Slavní pánové, aby se pak báli, že jim vyletí sportovec, jak se říká v oblíbené dětské rýmovačce.

Zapomenout na zip v rozkroku často zapomenou i příslušnice slabšího pohlaví. Za všechny jmenujme například zpěvačku Lady Gaga (38) či hvězdu Sexu ve městě Sarah Jessica Parker.

A co se týče hollywoodských hvězd, podobný trapas se stal dokonce i Bradu Pittovi. jenž si nevšiml, že ho ihned zabírají desítky fotografů. „Sportovce“ málem ukázal i Shia LaBeouf nebo fešák Ryan Phillippe.

Celebrity zkrátka musí počítat s tím, že si poklopce musí hlídat víc než běžný smrtelník. Jinak hrozí, že se ihned objeví na předních stranách společenských magazínů. A to ne zrovna v lichotivé pozici.

Reklama

Další články

Načítám