Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Pavel Trávníček prozradil, jestli s Monikou plánují další miminko

Další potomek na cestě, gratulujeme!
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
Další dítě neplánuje
Pavel Trávníček (69) s manželkou Monikou (33) tvoří pár už dlouhých šestnáct let. Vychovávají spolu syna Maxmiliána, který v prosinci oslaví třetí narozeniny. Další dítě ale neplánují. Herec k tomu má své důvody.

Slavný český herec Pavel Trávníček se se svou čtvrtou manželkou poprvé setkal v pěvecké soutěži DO-RE-MI. Monika Trávníčková se tehdy jmenovala ještě Fialková a tohle setkání pro ni bylo osudové.

Podruhé se potkali v prostějovském divadle, kde Pavel hrál a kam se za ním Fialková přišla podívat. Připomenula mu, že se viděli už kdysi a přeskočila jiskra. Vybudovali spolu pevný a láskyplný vztah. Po dvanáctiletém partnerství se rozhodli svůj vztah posunout. V roce 2015 se tedy vzali a své ano si řekli během pohádkové svatby, která se konala na Vysočině.

Rok po svatbě se jim narodil syn Maxmilián, který bude v prosinci slavit už třetí narozeniny. Další dítě pár ale v plánu nemá. Jedno jim bohatě stačí. "Jedno zdravé, krásné dítě stačí. I s tím jsme trochu zápasili," řekla Monika Trávníčková v rozhovoru pro pořad Život ve hvězdách.

I Pavel dodal, že by další dítě nechtěl. "Jak říkají Češi, mít tři děti znamená dobrovolně se ožebračit," řekl pohádkový princ přesto, že už tři děti má. A také tři exmanželky. Jeho první manželkou byla herečka Simona Stašová, druhou baletka Eva Štefková a do třetice si vzal provozní divadla Skelet Lucii Vrbovou.

Se svou druhou manželkou má Pavel syna Adama, se kterým se nevídá. Dalšího syna Pavla má pak s herečkou a režisérkou Helenou Dytrtovou, se kterou do manželství nevstoupil.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy