Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Stylové Francouzky nosí v zimě tyto kousky! Pořiďte si je také a neutrácejte zbytečně

14. ledna 2020 | 06:00

Nesmrtelný francouzský styl je inspirací pro každé roční období. I v zimě milují eleganci, nenucenost a mají několik osvědčených kousků, které jim prostě nesmí chybět. Jak se Francouzky vypořádávají s chladnými měsíci?

Francouzské ženy v tom mají jasno. Bez těchto šesti věcí se v zimě neobejdou. Zejména kvůli tomu, že jdou skvěle kombinovat mezi sebou. Jedním z charakteristických znaků jejich šatníků jsou nadčasové kousky. Takovým je třeba zavinovací kabát, díky jehož pásku můžete zdůraznit pas, i když na sobě máte více vrstev.

Mezi skvělé kousky na zimu patří jednoznačně i kardigan. Může evokovat styl našich babiček, ale Francouzky prostě vědí, jak ho nosit. Pořiďte si jeho kratší verzi a noste ho k džínám s vysokým pasem. Ty navíc před zimou ochrání i vaše záda. Ve Francii jsou nejoblíbenější ty se zapínáním na několik knoflíků místo zipu.

Zahřát vás může jen pomyšlení na robustní svetr. Francouzky sázejí na barevné kousky, kterými rozzáří pochmurné zimní ulice. Svetry (ale i další kousky) pak vrství pod sako, které vytváří sofistikovaný vzhled. Místo klasických černých bot ještě vyzkoušejte hnědé semišové. Uvidíte, že vaše modely se rázem promění. 

Vybraly jsme pro vás zimní kousky po francouzském vzoru. Prohlédněte si je v naší fotogalerii:

Chcete znát víc o tajemství krásy Francouzek? V novinových stáncích nyní můžete koupit nové číslo magazínu Blesk pro ženy, kde najdete spoustu dalších témat, která vás budou zajímat! Týdeník Blesk pro ženy můžete koupit také v tištěné či elektronické podobě on-line v našem iKiosku ZDE.

Autor: archiv

Autor: Markéta Luštincová