InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kdo byl zvolen do strakonického zastupitelstva?

STRAKONICE - Kdo získal mandát v novém strakonickém zastupitelstvu? V řadách Strakonické veřejnosti je oproti výsledku voleb loni v říjnu navíc nováček Miloš Sedláček. Ten získává sedmnáctý mandát Strakonické Veřejnosti. Opozici z pěti mandátů zbyly čtyři. Oproti loňsku nebyli zvoleni Pavel Pavel a Radek Sosna z Jihočechů. Naopak do zastupitelstva se díky Miroslavu Žitnému dostali lidovci, kteří loni neuspěli.

 

Za Strakonickou Veřejnost: Břetislav Hrdlička, Rudolf Oberfalcer st., František Christelbauer, Pavel Zach, Jaroslav Horejš, Josef Zoch, Jan Hrdlička, Josef Hradský, Václav Král, Rudolf Oberfalcer ml., Marie Žiláková, Pavel Drdel, Vít Holeksa, Marcela Štveráková, Jaroslav Choura, Martin Horský, Miloš Sedláček

Za Trojkoalici pro silné Strakonice TOP 09, ODS a KDU-ČSL: Martin Gregora (TOP 09), Miroslav Žitný (KDU-ČSL), Ladislav Havel (ODS)

Za Jihočechy 2012: Pavel Vondrys

 

 

 




 

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Danca 

    Reagovat

     

    Jak myslíte tu fotku? Že to je velká švanda?

    Vloženo 15.12.2019 11:44:59

    • písečák 

      Reagovat

       

      Já myslel, že je to rudoarmějec.

      Vloženo 16.12.2019 10:59:03

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace