Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Legendární Krotitelé duchů se po 30 letech vracejí na filmová plátna

Legendární Krotitelé duchů se po 30 letech vracejí na filmová plátna
Zdroj: youtube
+ Další 3 fotografie
Ghostbusters

V novém kabátě se vracejí zpět na scénu Krotitelé duchů. Tentokrát se můžeme těšit na přímé pokračování původních filmů. Ghostbusters: Afterlife představil první trailer a vypadá to, že to bude skvělá podívaná.

Legendární snímek Ghostbusters se po třiceti letech dočká přímého pokračování a zdá se, že kvalitního. První díl pochází z roku 1984 a druhý z roku 1989, oba režíroval Ivan Reitman. Filmy sklízely po celém světě ohromný úspěch, ale pokračovaní v ženské sestavě od režiséra Paula Feiga bylo naprostým propadákem.

Syn původního režiséra Jason Reitman se rozhodl napsat a natočit přímé pokračování nepřímo odkazující ke svému otci. Možná proto i název Krotitelé duchů: Odkaz. Čeští diváci se mohou na nejnovější díl těšit v průběhu července následujícího roku.

První oficiální trailer k filmu spatřil světlo světa a vypadá úžasně. Spenglerovi se kvůli nedostatku financí museli přestěhovat na farmu v americkém zapadákově. Blízké městečko sužují častá zemětřesení, což by se mohlo vysvětlit právě na farmě Spenglerových. Dnes již zesnulý Egon Spengler, kterého tehdy ztvárnil Harold Ramis, byl v osmdesátých letech členem známého paranormálního týmu Krotitelé duchů. Rodinná farma skrývá mnoho tajemství, která Spenglerovi postupně objevují.

V hlavních rolích se představí Paul Rudd, Carrie Coon, Mckenna Grace nebo Finn Wolfhard. Do hereckého obsazení jsou také zahrnuti původní herci jako Bill Murray, Dan Aykroyd a Ernie Hudson.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy