Okolo základní školy Sady pionýrů je nový chodník, opravy se dočkala i komunikace
Zdroj: www.meulovo.cz
Litoměřice

Lovosice - V rámci 1. etapy rozvodu T-mobile byl vybudován nový chodník okolo Základní školy Sady pionýrů. Realizace nového chodníku si vynutila i opravu navazující komunikace. Díky navržené úpravě se rozšířil a zkvalitnil prostor pro parkování.

„Firma Smola vyšla z poptávky trhu. Práci provedla kvalitně během 14 - ti dnů“, uvedl místostarosta Lovosic Vladimír Šuma.

„V kooperaci s firmou LTnet, která pokládala optický kabel vznikl celý chodník podél hřiště 1. ZŠ. V dalších etapách by měl opět recipročně vzniknout další chodník v ulici Karla Maličkého a parkovací plocha v Husově ulici“, řekl starosta města Milan Dian.

Dle provedené studie proveditelnosti vypracované v minulých letech bylo v rámci bezpečnosti navrženo srovnání krajního pruhu vozovky do stejné výškové úrovně jako hlavní komunikace. Vzhledem ke způsobu stávajícího odvodnění byla provedena propustná podkladní vrstva s povrchem z betonových zatravňovacích tvárnic tak, aby se dešťová voda zasakovala přímo na pozemku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru