Bývalá královna krásy z roku 1999 se v roce 2013 rozvedla s podnikatelem Omarem Amanatem a se svými třemi dětmi synem Darienem (10) a Daveedem (7) a dcerou Deiou (5) se vydala alternativní cestou. Cestovala z jednoho koutu světa na druhý, samozřejmě využívala leteckou dopravu a využívala veškeré technické vymoženosti.

Děti nikdy nechodily do klasické školy, místo toho se vzdělávaly alternativní metodou tzv. „unschoolingu“. Prostě se učily tím, co viděly na cestách a co je zajímalo. Každého samozřejmě zajímalo, kde na to všechno bere peníze a jako první odpověď se nabízely manželovy finance.

Ale jak se ukázalo, tak podnikatel indického původu žijící v New Yorku je bez peněz! V roce 2017 byl obviněn z několika podvodů, včetně spiknutí za spáchání podvodů s cennými papíry, v miliardové ztrátě jsou i investice do hotelového řetězce a podnikatel byl policií zatčen! Podle místního tisku, kde se tahle kauza hodně probírala, mu hrozilo až 50 let vězení. Momentálně si trest v délce deset let odpykává ve vězení a místo miliard má obří dluhy!

Houdová loni v září světu oznámila, že s New Yorkem končí a jako nový domov si vybrala Austrálii. „Moc se všichni čtyři těšíme na tuhle novou etapu našeho života. Kruh minula se uzavřel a my jsme doletěli do našeho Nového domova – Austrálie!!! Čas na lásku, tvoření, bytí a přijímání,“ pochlubila se Helena. Ale co čert nechtěl, modelce nedošlo, že k novému domovu patří i dlouhodobé vízum. Turistické vízum se uděluje na jeden rok na maximální dobu pobytu tři měsíce. V tom jednom roku můžete vstoupit do Austrálie několikrát, vždy maximálně na 3 měsíce. A neustále odlétat a přilétat stojí dost peněz.

Helena se tedy i s dětmi usídlila na Bali, které je vyhlášené velmi levným živobytím a i člověk s průměrným platem tam dokáže velmi slušně žít. Podle informací Blesku je příjmem modelky pronájem pražského bytu, který je na Praze 9, a živí ji i e-shop Spirit Woman, který nabízí různé balíčky nazvané Sebeláska nebo Znovuzrození. Ty obsahují korálky na ruku, andělíčky, karmické oleje, obrázky... A k tomu ještě přednáší o sexualitě, vesmíru a dalších ezoterických tématech. Lidí, kteří věří, že jim tyto přednášky pomohou k lepšímu životu, je stále dost a jsou ochotni si hodně utrhnout od úst...

VIDEO: Helena Houdová po rozvodu: Skončila jsem na kapačkách a málem umřela!

Video
Video se připravuje ...

Helena Houdová po rozvodu: Skončila jsem na kapačkách a málem umřela! Blesk TV

Fotogalerie
32 fotografií