Pro Františku Čížkovou truchlí třeba herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (45), která patřila mezi její blízké přítelkyně. „Hodně síly k překonání toho jediného, co nemůžeme nikdy změnit, přeji její velké krásné rodině. Děkuji jejímu synovi za zavolání, když odcházela její Duše. Byla jsem do poslední chvíle spolu s nimi, s ní. Františko, mám tě v srdci navždy. Upřímnou soustrast,“ řekla Blesku herečka.

VIDEO: Tajemství zesnulé Františky Čížkové (†67): S prvním synem se 39 let neviděla!

Video
Video se připravuje ...

Tajemství zesnulé Františky Čížkové (†67): S prvním synem se 39 let neviděla! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Smrt kamarádky zdrtila i Simonu Krainovou (46). „Bolí mě srdce. Františka pro mě byla takový český Karl Lagerfeld, byla svá a nikdo ji nemůže nahradit. Byla v tom nejlepším slova smyslu stará škola. Znaly jsem se dobře, v poslední době jsem ji k sobě několikrát zvala, ale věděla jsem, že na tom není dobře. Byla však se vším smířená. Já ale od rána pláču,“ smutní modelka.

Rána je to i pro zpěvačku Daru Rolins (47). Ta Františku dokonce oslovovala „mámo“ - Čížkové syn je totiž jedním z jejích nejbližších přátel. Na smutnou zprávu reagovala i generální ředitelka CNC Libuše Šmuclerová (56). „Ztráta je to také veskrze osobní! S nejhlubším zármutkem, úctou a poděkováním Františce! S láskou,“ napsala na sociální síť.

S kondolencí přišla i modelka Andrea Verešová (39). „Je mi to moc líto. Bude mi chybět. Měla jsem jí opravdu ráda. I když jsem věděla, že je vážně nemocná, nevěřila jsem, že nám odejde... Obdivovala jsem její entuziasmus a sílu bojovat s nemocí, její chuť a odhodlání žít dál. Pozorovala jsem s jakou energií pořád pracovala a tvořila dál, nechtělo se mi věřit, že rozloučení přijde tak rychle. Milovala život a byla velkou inspirací a skutečnou osobností, která se nebála říct, co si myslí. Bude mi moc chybět.“

„S velkou lítostí čtu zprávu o úmrtí Františky Čížkové ...Františka byla velmi křehká a citlivá žena. Módě opravdu rozuměla. Měly jsme se moc rády a respektovali navzájem. A vždy jsme se rády viděly a povídaly... Budu na Vás Františko s láskou a úctou vzpomínat,“ napsala herečka Bára Kodetová Šporclová (49). 

VIDEO: Zemřela módní guru Františka Čížková (†67): Připomeňte si její Módní policii

Video
Video se připravuje ...

Zemřela módní guru Františka Čížková (†67): Připomeňte si její Módní policii Blesk TV

Fotogalerie
48 fotografií