Pátek , 29. 03. 2024

Taťána

Kupte drahému pod stromeček společnou masáž

Proč masáž a kde

Napadlo vás, že byste si došly na masáž se svou drahou polovičkou, ale jeho to ještě necvrnklo? No to je jasné, muži se k masážím staví trochu jinak než my ženy. Proč ale nevyužít vánoční čas a nekoupit takový dárek pro vás oba – společnou masáž od thajských profesionálek. Uvidíte, že když se s vámi jednou odhodlá, už nebude chtít jinak.

Nebojte se, neposílám vás do neznámých vod. Tawan mám vyzkoušený mnohokrát a přesně, jak popisuji, se i stalo. Od té doby je slovo masáž pro nás s partnerem tím nemilejším slovem a vždycky se rádi společně objednáme. A na začátku to také nebylo snadné, neboť moje drahá polovička se bála cizích doteků. Začalo to ale nevinně – masáží plosek nohou, a pak se přidala jednou i bolavá záda a nakonec i nejrůznější další typy masáží. V Tawanu rozhodně umí rozmazlit.

Prostředí se vám určitě bude zamlouvat. Provozoven je spousta a ne jen v Praze. Stačí si na webu najít tu, která je vám nejblíže, objednat se a vyrazit. K vánocům samozřejmě pouze zabalíte do krásné obálky voucher. Ten si můžete vytisknout i z webu nebo nechat doručit. To už je jen na vás.

Tawan masáž párová – nohy

Není masér jako masér

O Tawanu mluvím záměrně, protože už jsem vyzkoušela masážních salónů opravdu hodně. Tady je to ovšem sázka na jistotu. Perfektní služby, nádherný interiér a co hlavně – ty nejlepší masérky. Jezdí si je vybírat osobně do Thajska do masérských škol. A je to vážně poznat. Nikdy se nestalo, že bych odešla nespokojená nebo s pocitem, že mělo být něco jinak.

Pár osobních tipů před masáží

Bezprostředně před masáží nejezte. Partnera na to také upozorněte. S plným žaludkem si masáž nebudete moci vychutnat naplno a například masáž břicha by museli vynechat. Doporučuji dostavit se asi deset minut před samotným začátkem masáže, abyste si ji mohli v klidu užít od začátku až do konce. Využijte místní sprchu a případně se občerstvěte čajem, který je po celou dobu vašeho ošetření zdarma. A je vážně lahodný.

K TÉMATU  Vánoční perníčky, které potěší i nejmlsnější jazýčky

Během ošetření klidně dýchejte a relaxujte. Doporučuji zavřít oči a co nejvíce se uvolnit, abyste si masáž vychutnali opravdu naplno. Hluboká relaxace může přejít i ve spánek a rozhodně se neostýchejte si ho dopřát! Při společné masáži jste s partnerem v jedné místnosti, a přesto máte své soukromí. Budete se cítit příjemně.

Před začátkem masáže

Před začátkem i v průběhu masáže řekněte terapeutce jakoukoliv nespokojenost nebo ji informujte o snížení vašeho komfortu. Masérky jsou připravené upravit intenzitu masáže snadnými hesly:
SOFT – žádáte lehkou masáž a STRONG – žádáte o tvrdší/intenzivnější masáž. (To bude spíše pro pány.)

Po masáži vám nabídne personál na recepci šálek výtečného zeleného případně zázvorového čaje. Nikam nespěchejte. V centrech Tawan můžete relaxovat dle svých přání a nechat masáž v klidu tzv. doznít.

Tak a teď už víte všechno, co je třeba. Už stačí jen vybrat ten správný voucher a užít si následně Ježíška.

Sleva až 30% a s platností 7 měsíců!

Vánoce jsou už za rohem. Teď máte jedinečnou příležitost koupit (až do 31. 12. 2019) poukaz se slevou 30 %. Co proto musíte udělat? Sleva platí při zakoupení 3 a více dárkových poukazů. Přesto můžete ušetřit, i když koupíte poukazů méně. Jak? Při zakoupení 2 poukazů je sleva 20% a v případě 1ks poukazu je sleva 10%. Sleva podle počtu poukazů platí i na masáže konané v den zakoupení. Podmínky platí pouze pro platbu v hotovosti nebo platební kartou. Nabídka není kombinovatelná s ostatními slevami, nabídkami nebo jinými dárkovými poukazy či kredity. Slevu lze uplatnit na dárkové poukazy obsahující konkrétní masáže, cenové hodnoty i balíčky. Poukaz je platný až následující den. Objednávat můžete také online na adrese: ONLINE OBCHOD TAWAN, kde najdete i podrobné informace o ceně a slevách. Pokud byste potřebovaly pomoc s objednávkou, neváhejte zavolat na tel. 602 282 232.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Svou domácnost můžete zpestřit různými věcmi. Zatímco někdo sází na bytový textil, jiný si raději pořizuje pokojové rostliny, které dokážou vdechnout interiéru život. Pakliže patříte také mezi pěstitele, kteří touží po jedinečném prvku ve svém domově, naučte se pěstovat amarylis. Působivou pokojovou rostlinu, která je stokrát hezčí než barevný povlak na polštář.  
Lidé jsou různí a někteří mají prostě potřebu se zviditelňovat za každou cenu. Uznání široké veřejnosti si lze získat různými způsoby, na světě je velká spousta lidí, co udělá téměř všechno jen pro to, aby se o nich psalo či mluvilo. Zápis do Guinessovy knihy rekordů jistě jistým úspěchem je, stačí vlastně jen vyniknout a být nejlepší. A je docela jedno v čem.
Upřímně, matky jsou opravdové hrdinky, které zvládají nekonečný kolotoč povinností. V našem nejnovějším článku se zaměřujeme na příběh jedné takové matky, která je na všechno sama – od každodenních povinností po přípravy na vánoce. Její děti zlobí, nechtějí do školy, a ona si uvědomuje, že potřebuje odpočinek. Co se stane, když se rozhodne strávit víkend v luxusním rezortu? Přečtěte si náš článek, který nahlíží do světa této matky, plný nečekaných zvratů, humorných momentů a možná i inspirace pro všechny, kdo znají výzvy mateřství.
Možná jste se někdy ocitli v situaci, kdy jste nevěděli, jak se rozhodnout. Dokola jste přemýšleli nad tím, jaká je ta vaše správná cesta. Taky jste si asi říkali, jestli to rozhodnutí bude opravdu z vašeho srdce. Jak tedy poznat, co doopravdy chcete a činit tak vždy správná rozhodnutí, která vychází z vašeho srdce? O tom si dnes povíme!
Možná jste o ní nikdy neslyšela a možná naopak ano. Slovo henna se v posledních letech skloňuje ve všech pádech a zaznívají o ní kladné ale i negativní názory. Jak to s hennou vlastně je a na co všechno ji můžete využít? Pro koho se vlastě hodí nejlépe a kdo by na její barvení měl raději zapomenout? A dá se hennou i tetovat? Vše se dozvíte v článku.
Stojany na víno ze dřeva i kovu, na stěnu nebo na bar v kuchyni. Slouží nejen jako praktické uložení vína, ale také jako originální designový prvek. Patří mezi věci, které vybíráte spíše podle stylu
Pomalá píseň Say Something je celosvětově známá. Duo A Great Big World ji nahrálo spolu Christinou Aguilerou, a její tempo a slova dojímají i ty nejmenší! Malý kluk v autosedačce při jejím poslechu pláče, vypnout ji ale nechce!
Našli jste byt, podepsali nájemní smlouvu, zaplatili nájem. Gratulujeme, nyní jste připraveni nastěhovat se do svého prvního bytu.
Máme tu začátek nového roku 2021 a určitě si spoustu z vás dalo nějaké předsevzetí! Například začít cvičit, jíst zdravěji, chodit na procházky, myslet více pozitivně, být lepší přítelkyní či přítelem či být lepším rodičem. Vaše předsevzetí se mohou lišit, ale stejně vás všechny něco spojuje. A to to, že jich chcete dosáhnout! Proto vám v tomto článku zmíníme 3 důležité kroky, jak na to. A věřte, že pokud se těchto kroků budete držet, tak máte vyhráno.
Influencerka Shopaholicadel zažila nečekaný Štědrý den, když došlo k rozchodu s jejím partnerem Janem Kulasem (30). Veřejnost se dozvěděla o těhotenství a potratu, na což okamžitě reagoval expřítel obviněním z nemocničního pobytu způsobeného alkoholem. Nyní Adéla odmítá spekulace o nových vztazích a vyjadřuje lásku k své nezávislosti. Jaké jsou její plány do budoucna a jak se vyrovnává s tlakem veřejnosti? To vše a více v našem podrobném článku.
Jestliže jste právě absolvovala a teprve začínáte uvažovat o hledání zaměstnání, je nejvyšší čas. Možná jste si naplánovala poslední prázdniny s tím, že začnete hledat práci až v září. Ale to už může být pozdě. Některé pozice si rozeberou ti rychlejší. Počítejte totiž s tím, že proces hledání práce a nástupu do zaměstnání může trvat i několik měsíců.

Výběr článků

I když se loňské léto neslo v poměrně propršeném duchu a člověk si víc užil dešťů než sluníčka, stejně nás to z úsporného hlediska příliš nespasilo. Respektive to nespasilo ty, kteří dešťovou vodu nechytali a nadále z ní netěžili. Jejich spotřeba vody byla stejně vysoká jako každý rok, ovšem ti aktivnější se těšili z rapidní úspory.
Máte se na pozoru, aby vás neuchvátila každoroční chřipková epidemie? To nejlepší, co se dá dělat, je nezanedbat prevenci. Jak se bránit proti chřipce?
Spousta lidí si čas od času zpříjemní potemnělé večery tím, že zapálí vonné svíčky. Patříte k nim i vy? V tom případě je dobré se seznámit s riziky, které tato záliba přináší. Čemu všemu jdete naproti s každým zažehnutým plamínkem?

Nepřehlédněte

Zvlášť v dnešní pandemické době, kdy jsou kosmetické služby méně dostupné, je nutné poradit si v rámci manikúry a pedikúry. Péče o chodidla a jejich ztvrdlé části je někdy tvrdý oříšek. Pravidelnou starostí o nohy se ale všem nepříjemným stavům vyhnete. Vyzkoušejte tyto účinné tipy na krásná a hladká chodidla.
Mnoho mužů i žen od pěstování masožravek odradí to, že jsou náročné na péči a je nutné je pravidelně krmit. To však není pravda. Masožravá rostlina nepotřebuje nic víc než jiná obyčejná pokojová rostlina.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek