InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Gump – jsme dvojka - promítání filmu

    Čtvrtek 28.3 16:00 - Biograf Kotva Lidická 2110, České Budějovice

  • Basstard Beatz w. Magenta & Tony P

    Čtvrtek 28.3 21:00 - Klub K2 Sokolský ostrov 1, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 

Čertovské šachy si uchovaly lesk a přilákaly čtyřicet dvojic. I v maskách…

TÁBOR – S týdenním zpožděním, ale s tradičním elánem a osobitou pohodovou atmosférou se potkal letošní již patnáctý ročník Čertovských šachů dvojic. Každoroční šachová klání přivábila do jídelny táborské ZŠ Zborovská čtyřicet šachových dvojic nejrůznějšího věkového složení. Do startovní listiny zapsali svá jména mimo jiné i zástupci Prahy či Českých Budějovic. Turnaj nestrádal ani na kvalitě. Organizátoři z táborského Šachklubu uvítali dokonce několik medailistů z mistrovství Čech i České republiky v čele s domácím českým šampionem Davidem Hákem. Na nejlepší dvojice čekaly nejen tradiční hlavní trofej, poháry a obvyklá sladká odměna v podobě velkých perníkových srdcí, ale také hodnotné věcné ceny. Ocenění ovšem neminula ani nejlepší masky, jejichž soutěž se už v minulosti stala obvyklým doprovodem Čertovských šachů.

Středeční vydání Táborska se bude průběhu vydařeného turnaje věnovat podrobněji. Chybět nebudou ani ohlasy jeho přímých účastníků.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace