InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Barevný čtvrtek - Faerské ostrovy - drsný i krásný sever

    Čtvrtek 18.4 19:00 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

  • Senior večer - Inych

    Čtvrtek 18.4 17:00 - Kulturní dům, Písek

    Svou premiéru bude mít na seniorském večeru zkušený hudebník Jindřich Ryba alias Inych, který se v posledních letech soustředí na sólová vystoupení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Florbal: Starší žáci Bílí si vyzkoušeli druhý výkonnostní koš

MILEVSKO – O uplynulém víkendu se z plejády milevských florbalových družstev FBC Došwich Milevsko představili na domácí palubovce starší žáci Bílí. Ve druhém výkonnostním koši Jihočeské ligy ze čtyř, kam se od začátku sezony propracovali, přestože se jedná o slabší milevský celek v soutěži, postupně uplynulou neděli vyzvali Kaplici, v okresním derby Písek a naopak daleké Dačice. Mladíci pod vedením trenérů Tomáše Habarta a Michala Trojáčka posbírali v zápasech s kvalitnějšími soupeři spoustu zkušeností a nelze jim upřít snahu, ale výsledkově na protivníky ve druhém koši přece jen nestačili a třikrát prohráli. Přesto jim trenéři poděkovali za přístup a pěkné výkony v celém roce.

Skupinu vyhrál Písek, druhé byly Dačice a třetí Kaplice, poslední milevští Bílí budou na příštím turnaji zpátky ve třetím koši. Druhý tým milevských starších žáků Modrý hraje elitní první výkonnostní koš a i tam dominuje.

Výsledky: Milevsko – Kaplice 1:8, Milevsko – Písek 3:10, Milevsko – Dačice 1:7.

Další informace z milevského Došwihu přineseme ve středečních tištěných novinách, které nyní vyjdou naposledy v letošním roce. Svůj turnaj sehráli také starší žáci modří, dorostenci nebo elévové. A dařilo se! Více ve středu.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace