Dárek na poslední chvíli? V zooparku jej pořídíte i na Štědrý den!
Dárek na poslední chvíli? V zooparku jej pořídíte i na Štědrý den!
Chomutov

Chomutov - Tričko s rošťáckou charzou nebo siláckým medvědem. Stolní kalendář s nádhernými fotografiemi zvířat. Nebo adoptivní list na malou želvu. Jestli ještě sháníte originální dárek pod stromeček, zastavte se v chomutovském zooparku!

Zajímavé vánoční dárky můžete v zooparku pořídit ještě tento týden a některé dokonce ještě 24. prosince, chvilku před sváteční večeří. „Je to tak, náš Zooshop bude stejně jako celý zoopark otevřený i na Štědrý den, a to až do půl druhé,“ potvrzuje ředitelka zooparku Věra Fryčová.

V obchodě si můžete vybrat ze široké nabídky dárkových předmětů. Nejnovějším hitem je nový stolní kalendář na příští rok. „Je v něm celkem 54 fotografií zvířat z našeho zooparku, kalendář jsme vydali v limitované edici,“ dodává Helena Hubáčková z oddělení marketingu. Oblíbená jsou také trika či hrníčky s ilustracemi zvířat a jejich povedenými ´výroky´. Co třeba panda a její roztomilé „Tohle žeru!“? Nebo charza s rošťáckým „Já to nebyla…“? Přijďte, určitě si vyberete.

Originálním dárkem je také adopční list. Není to nic složitého, stačí vybrat oblíbené nebo příhodné zvíře a přispět na jeho chov příslušnou sumou. „Začínají už na pěti stovkách, za které si mohou lidé adoptovat třeba gekona, kormorána nebo želvu,“ přibližuje ředitelka Fryčová. Kompletní seznam najdete na webu zooparku pod záložkou Sponzorství a adopce.

Úplnou novinkou jsou potom dárkové poukazy. „Můžeme je vystavit třeba na vstupenku do zoo, jízdu Safari expresem nebo zoovláčkem Amálkou,“ jmenuje pracovník marketingu František Kremer. Poukazy, stejně jako adopční listy, je však třeba v zooparku vyřídit osobně do pátku 20. prosince.

A ještě jednu příjemnou zprávu má zoopark pro své návštěvníky. „Rozhodli jsme se, že na Štědrý den nebudeme vybírat vstupné. Je to takový náš malý dárek pro všechny, kteří si budou chtít zpestřit sváteční den příjemnou procházkou,“ uzavírá Věra Fryčová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru