Vítězka Star Dance 2019 Veronika Khek Kubařová. Připomeňme si její nejlepší role

Vítězka letošního ročníku Star Dance Veronika Khek Kubařová je jednou z našich nejkrásnějších a nejtalentovanějších mladých hereček. Připomeňme si společně její nejlepší role, ve kterých se nezapomenutelně zapsala do našich srdcí.

Pohádková princezna

Jako princezna skutečně vypadá a také si jich už nespočet zahrála. Působí křehkým, až éterickým dojmem a tak není divu, že je do pohádkových rolí tak hojně obsazovaná. I když ji nejvíce můžeme vidět na divadelních prknech, nevynechává ani televizní nebo filmové role, kterou její roli máte nejraději vy?

Vítězka StarDance

Veronika Khek Kubařová se narodila 1. června 1987 v Rakovníku. Nyní je členkou divadelního souboru Dejvického divadla ale svých aktivit má bezpočet, že jí jde vážně všechno, dokázala i letos, když se v oblíbené televizní taneční soutěži protančila až do finále a nakonec vyhrála. Její první filmová role byla ve filmu Karla Janáka Rafťáci. Od té doby jsme ji mohli sledovat v mnoha dalších televizních i filmových rolích, vzpomeňme například pohádky Duch nad zlato, 100 + 1 princezna nebo Nejkrásnější hádanka.

Film i seriál

Letos si zahrála v úspěšné komedii Ženy v běhu a všichni ji máme jistě zapsanou i z nezapomenutelného filmu Ženy v pokušení. Zahrála si také v dramatu Lidice, a ve filmech Bezva ženská na krku, Můj vysvlečenej deník nebo Westernstory. Nevyhýbá se ale ani seriálům a vidět jsme ji tak mohli ve Specialistech, seriálu Na vodě, Všechny moje lásky, Cirkus Bukowsky nebo Místo v životě.

Těšíme se na další její projekty. Je skvělá.

Autor: Katka Procházková
zavřít reklamu