Hlavní obsah
Článek

Zpěvák, právník a producent Petr Pečený, který koncertně vystupuje se skupinou Doktor P. P., skončil na urgentním příjmu. Ačkoli má po každém odehraném koncertu dojem, že by potřeboval lékařskou pomoc, tentokrát se naštěstí jednalo pouze o natáčení epizodní role do seriálu Modrý kód.

„Moc mě to potěšilo, když jsem dostal nabídku, abych si zahrál roli v Modrém kódu. Hraji zpěváka, takže vlastně sám sebe, což bylo úžasné. A musím říct, že i kluci z kapely byli nadšení,“ sdělil nám Petr Pečený.

Všichni členové kapely byli nadšení z toho, že si zahráli své reálné životní postavy a také si zazpívali svou oblíbenou píseň. „Zahráli jsme tam největší hit - píseň Bicáky, tricáky, kokosáče, což je současný hit českých posiloven,“ dozvěděli jsme se dále.

Na place vládla skvělá atmosféra a zpěvák se potkal s několika svými kamarády. Radost z něj měla i herečka Sabina Laurinová. „Během natáčení jsem se potkal se Sabinou Laurinovou, se kterou jsem hrál v Hamletovi, potkal jsem Otu Jiráka, jsme staří známí. Skvěle se mi natáčelo se Sašou Rašilovem, kterému jsem se dostal pod ruce,“ zjistili jsme se dále.

A jak je na tom osobně Petr Pečený, potřeboval již někdy pomoc lékařů urgentního příjmu? „Naštěstí ne, ale po každém koncertu mám pocit, že k tomu mám hodně blízko,“ prásknul nám. „Byla to skvělá zkušenost a už čekám na další nabídky na role. A doufám, že mě producent seriálu Ivan Vodochodský nekritizoval,“ dodal závěrem zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám