WandaVision: Čarodějnice či agenti S.W.O.R.D. na nových fotkách z natáčení

WandaVision: Čarodějnice či agenti S.W.O.R.D. na nových fotkách z natáčení | Fandíme filmu
Elizabeth Olsen ukázala, zda její Scarlet Witch nějak změnila podobu a odhalují se i další aspekty jejího příštího příběhu.

Drtivá většina natáčení minisérie WandaVision zatím probíhala v interiérech. Jen na chvíli se filmaři podívali do ulic a hned z toho byla série paparazzi fotek, které odhalily celou řadu zajímavostí. Začněme asi od toho nejjednoduššího. Elizabeth Olsen, představitelka Wandy (alias Scarlet Witch) v pauze mezi záběry telefonuje. Můžeme vidět, že postava má stále více či méně podobný účes.

Podstatně zajímavější jsou další fotky. Na těch vidíme, že součástí minisérie bude organizace S.W.O.R.D. To je v komiksech obdoba S.H.I.E.L.D.u. Zatímco ten se zaobírá pozemskými hrozbami, S.W.O.R.D. se zaměřuje na ty mimozemské. Nevíme, zda tomu bude ve filmech stejně, anebo bude účel organizace pozměněný. Ostatně, značnou část příběhu by měly ovlivňovat schopnosti Scarlet Witch, která dovede manipulovat realitou. Tak kdo ví, zda S.W.O.R.D. není je výplodem její fantazie.

Za pozornost však stojí také to, že z budovy vychází Teyonah Parris. Na blejzru má přichycenou visačku, na které lze při přimhouření očí nejspíš také rozpoznat logo S.W.O.R.D.u. Za ní vidíme logo LEED, které je na stejné budově, jako logo S.W.O.R.D.U. Leed je skutečná firma zaměřená na ekologické stavitelství. Nevíme, zda bude součást příběhu, anebo se pouze natáčelo v jejím sídle a logo bude odstraněno v postprodukci. Teyonah Parris ve filmu hraje Monicu Rambeau, dceru Marie Rambeau, nejlepší přítelkyně Captain Marvel.

Monicu jsme poprvé potkali v samosatném filmu Captain Marvel, který byl zasazený do minulosti a Monica tehdy ještě byla malá holka. Pokud si vzpomenete na závěr Spider-Mana: Daleko od domova, tak v něm vidíme, že Nick Fury na jakési vesmírné základně spolupracuje s mimozemšťanem Talosem, dalším přítelem Captain Marvel. V komiksech S.W.O.R.D. často vesmírnou základnou disponuje, někteří fanoušci tak po premiéře Daleko od domova začali spekulovat o tom, že právě začátky S.W.O.R.D.u jsme ve snímku viděli.

Když si pak tyhle jednotlivé skutečnosti vyskládáte vedle sebe, tak není tak obtížné si představit, že kroky malé Moniky nakonec v dospělosti vedly právě do řad S.W.O.R.D.u. Jakou roli by mohl hrát S.W.O.R.D. v příběhu, od kterého očekáváme spoustu magie, alternativních realit a niterného utrpení, zatím těžko soudit.

No a pak je tu ještě sada menších obrázků. Ač jsou to opravdu blechy, tak na těch podle všeho vidíme Kathryn Hahn, která by dle neoficiálních zvěstí měla hrát v minisérii čarodějku Agathu Harkness, převlečenou za Wandinu vlezlou sousedku. Dle dosavadních informací by měla naši hrdinku blíže seznámit s ovládáním jejích sil. Na fotkách jí vidíme v situaci, která připomíná upalování čarodějnic. Že by Agatha byla opravdu stará a nahlédli jsme do její minulosti? Nebo to je jen jedna z iluzí Scarlet Witch? To je další ze zajímavých otázek, na které dost možná odpoví až samotná minisérie, které bychom se měli dočkat začátkem roku 2021.

WandaVision je chystaná šestidílná minisérie od Marvel Studios, natáčená pro službu Disney+. Je pevnou součástí provázaného světa Marvelu a pojednává o tom, co bylo s Wandou Maximoff po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Elizabeth Olsen jako Wanda Maximoff, Paul Bettany jako Vision, Kat Dennings jako Darcy Lewis a Randal Park jako Jimmy Woo. Teyonah Parris ztvární dospělou Monicu Rambeau a Kathryn Hahn „vlezlou sousedku“. Showrunnerkou je Jac Schaeffer, režíruje Matt Shakman. S premiérou se počítá na jaro 2021.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest