Moje sladké tajemství

V posteli jim to prý neklape!

Ví, že manželství chlapa u rodiny neudrží!

Během svého života vystřídal populární herec Miroslav Etzler (54) spoustu žen. Mnoho lidí by si tak mohlo myslet, že je milencem, po kterém každá touží. Jenže možná, že takovým „hřebcem“ ani vůbec není. Jeho současnou partnerku Helenu Bartalošovou (37) má trápit, že spolu netráví skoro žádný čas, a negativně to má narušovat hlavně jejich milenecký život.

Vztah jen na dálku? Na postelové hrátky totiž v jejich vztahu už nemá docházet! Sice je Miroslav hodně pracovně vytížený a patrně se domů vrací unavený, ovšem i jeho kamarádi mu naznačují, že by svou drahou polovičku neměl zanedbávat. Mohlo by se mu totiž stát, že by si našla milence, a on by tedy přišel o další fungující vztah. V rodině panuje spíš Helena A to by si určitě nepřál, když se konečně jako otec od rodiny našel a se synem Samuelem (1) se snaží trávit všechen svůj volný čas.

Dokonce někdy na společenskou akci dorazí Helena i bez něj a je to právě on, kdo ho hlídá. Ačkoli sice Etzler otevřeně do médií tvrdí, že si svatbu nedovede představit, opak má být pravdou. Z blízkého okolí páru se totiž proslýchá, že právě on tohle téma doma často otvírá.

Že by tak měl potřebu navenek působit jako „tvrďák“, který se nechce vázat, a přitom byla skutečnost úplně jiná? Bartalošová má být totiž tou, která k oltáři nechce a nemá to být kvůli ničemu jinému než kvůli jeho bouřlivé minulosti.

Údajně dobře ví, že manželství chlapa u rodiny rozhodně neudrží. A možná proto chce, aby cítil, že nemá vůbec nic jistého.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden