Moje šťastná hvězda

Všichni se na ni vykašlali?

Prací a povinnostmi je herečka Dana Batulková (61) zaměstnaná ažaž. Nicméně přece jen tráví ráda čas i s rodinou a snaží se jí věnovat každou volnou chvíli. Ale mrzí ji, že tato snaha není vzájemná. Její syn Jakub Prachař (36) je většinou v práci nebo se věnuje své nové přítelkyni Denise Dvořákové (28).

Nicméně Jakub je kluk a s maminkou nikdy příliš času netrávil, takže to ji až tak nezasáhlo. Mnohem víc ji mrzí chování její dcery Mariany (25), se kterou byly skutečně jako nejlepší kamarádky. Co se změnilo?

Kamarádi se jí posmívali

Mariana má s maminkou skutečně výborný vztah. Vždy si spolu ve všem rozuměly a rády spolu trávily čas. Mariana na tom nikdy neviděla nic špatného, a naopak byla ráda, že má v mamince takovou oporu. Mariana trávila s Danou více času než se svými přáteli a ti jí to měli vyčítat. Proslýchá se, že kamarádi se začali Marianě posmívat za to, že bez maminky nedá ani ránu a že se bez její rady už neumí ani svobodně rozhodnout.

To se Mariany pochopitelně dotklo, a proto se nejspíš rozhodla přátelům dokázat, že se pletou. S maminkou se tedy začala stýkat o něco méně, než byly obě zvyklé. Batulková dlouho nechápala, proč si dcera z posměšků svých kamarádů vůbec něco dělá.

Dcera jí chybí

Každý z nich by přitom dal bůhvíco za to, aby měl s maminkou takový vztah jako Mariana. Obě jsou si navíc velmi podobné a Mariana si dokonce nechala udělat podobný účes jako matka. Na jednu stranu Daně čas strávený s dcerou chybí, ale na tu druhou věří, že se jí brzy zase rozsvítí a bude mezi nimivšechno jako dřív.Koneckonců si Dana myslí, že pouto mezi dcerou a matkou je nezlomné. Z pocitu samoty jí údajně nedokáže dostat ani její přítel Ondřej Zajíc (49).

Partner se jí nevěnuje?

Ten pracuje jako ředitel městských divadel a také nemá zrovna příliš volného času.
Snaží se to své partnerce vynahrazovat, ale ne vždy to zabere. Naopak se má Dana s Ondřejem ještě hádat kvůli tomu, že jeho přítomnost jí přece nemůže nahradit nějaká květina. Chápe, že mají všichni svou práci a svých starostí až dost, a proto doufá, že až to budou mít její děti a partner trochu volnější, budou společně trávit víc času.Dana se bude dál snažit držet rodinu pohromadě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden