Bohatou silvestrovskou nadílku mají pro vás přichystanou hradečtí rozhlasáci

19. prosinec 2019

Český rozhlas Hradec Králové připravil pro posluchače na poslední dny roky a Silvestra bohatou programovou nabídku. 

Čtěte také

Do budovy Českého rozhlasu si můžete přijít, jako už tradičně, pro sváteční Betlémské světlo, které vám rozzáří vaše domovy.

Na Štědrý den jste si mohli poslechnout premiéru pohádky Arnošta Goldflama s názvem Agátka Kulhánková a tajemná sousedka. Čeká vás napínavý a lehce detektivní příběh devítileté Agátky, jejíž zvědavost jí nedovoluje se čehokoli bát, a tak zažívá nejen mnohé dramatické chvíle, ale hlavně spousty dobrodružství.

Dramatizovanou četbu podle příběhu z knihy Arnošta Goldflama Třikrát Agátka Kulhánková pro Český rozhlas připravil a zrežíroval Jan Sklenář.

Na našem webu je pohádka k poslechu do neděle 5. ledna 2020.

31. prosince

Silvestrovským Dobrým ránem vás provede moderátorka Pavla Kindernayová. Po deváté hodině se pobavíte ve speciálních Záletech Aleny Zárybnické se zpívajícím právníkem Ivo Jahelkou a po třinácté hodině s imitátorem Václavem Faltusem.

Po čtrnácté hodině si připomeneme v záznamu z koncertu v královéhradeckém Kongresovém centru Aldis oslavy 45. narozenin hudební skupiny Lokálka, a po patnácté hodině to bude silvestrovské Setkání na Mazurkách, ve kterém vás budou bavit kromě jiných zpěváci Jana Rychterová a Jan Vančura.

Osmnáctá hodina bude patřit tradičně Halině Pawlowské a jejím hostům v pořadu Na větvi s Halinou.

Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.