KALENDÁŘ PIRELLI 2020 VYDRAŽEN

„Máme za sebou již devatenáctou dražbu kalendáře Pirelli. Výtěžek 111 111 Kč bude věnován Masarykovu onkologickému ústavu v Brně. Rád bych poděkoval všem účastníkům dražby a především štědrému vítězi společnosti IMPORTO.cz. Jsem potěšen, že se znovu podařilo propojit téma kalendáře Pirelli s konkrétní pomocí a příspěvkem na léčbu onkologických pacientů“, uvádí Zdeněk Vacl, marketingový manažer společnosti Pirelli Tyre Czech.

„Rubrika Xman.cz, kde se aukce odehrávala, zaznamenala v den dražby nárůst reálných uživatelů o 60 procent oproti dosavadnímu prosincovému průměru. O články a fotogalerie věnované kalendáři Pirelli byl v prosinci mimořádný zájem, celkem společně během celého měsíce vygenerovaly 1,9 milionu pageviews,“ uvedl ke statistikám Tomáš Ventura, zástupce šéfredaktora serveru iDNES.cz

Celosvětové odhalení unikátního kalendáře Pirelli 2020 se odehrálo v italské Veroně 3. prosince s tématem „Hledání Julie“. Tvůrcem kalendáře o 132 stranách se stal známý italský fotograf Paolo Roversi. V České republice proběhlo představení kalendáře o týden později, tedy 10. prosince, v renesančních prostorách Martinického paláce za účasti Zuzany Vejvodové v roli moderující Julie, novinářů, zástupců Masarykova onkologického ústavu a dalších hostů.

Zdroj: Pirelli

1000 Kč za založení účtu

Tisícovka, která leží doslova na zemi. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát kartou a tisícovka je vaše. To mě zajímá.

Foto: Ivo Wartalský

Podobné články:

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.