Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná herečka Jessica Alba (38) je také trojnásobnou maminkou a úspěšnou podnikatelkou. Na sociálních sítích je poměrně aktivní, ale jen zřídka ji uvidíte na veřejné akci s celou početnou rodinkou. O třetím adventním víkendu ale vyvedla nejen manžela Cashe Warrena, ale i jejich tři ratolesti, dcery Honor (11) a Haven (8) a syna Hayese (1).

Společně vyrazili na charitativní akci na podporu dětí, které vyrůstají v chudobě. K podpoře charitativní organizace Lift vyzvala i sledující na sociální síti. S rodinkou zapózovala v rámci akce a připojila i vánočně laděný snímek z nazdobené domácnosti.

Jessica je herecky stále aktivní, letos se objevila například ve filmu Killers Anonymous. Kromě toho je pyšnou majitelkou společnosti Honest s etickým spotřebním zbožím a Honest Beauty vyrábějící přírodní kosmetiku. Věnuje se také charitativní činnosti právě na podporu chudých rodin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám