Všem klukům, které jsem milovala 2: Trailer představuje pokračování úspěšné romance

Všem klukům, které jsem milovala 2: Trailer představuje pokračování úspěšné romance | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Netflix brzy zveřejní další zamilovaný příběh sympatické Lany Condor, která se tentokrát musí rozhodnout mezi dvěma různými nápadníky.

Romantická komedie Všem klukům, které jsem milovala, byla loni v létě velice příjemná jednohubka, kterou Netflix znovu potvrdil, že dovede úspěšně uspokojovat poptávku po tomhle nedostatkovém zboží. Film vycházel z první části knižní knižní trilogie, a tak se po úspěchu prvního snímku okamžitě začalo chystat pokračování nazvané To All the Boys: P.S. I Still Love You (Všem klukům: PS: Pořád vás miluju)

Teď je tu první trailer, který se bohužel prozatím soustředí z velké části na ty nejpřeslazenější elementy celého příběhu. Doufejme, že to je jen reklamní kampaň, která má milovníkům romance zabrnkat na city, a že vlastní film nabídne i něco navíc. Landa Condor v hlavní roli je pořád sympaťačka, tak snad další dvě hodiny v její společnosti budou znovu stát za to. Původní režisérku nicméně vystřídal na vedoucí pozici její kameraman Michael Fimognari, takže se určitě vyplatí být na pozoru.

Přidáváme oficiální synopsi: Rok se s rokem sešel a Lara Jean (Lana Condor) a Peter (Noah Centineo) už nepředstírají, že jsou pár. Oni pár skutečně JSOU. Čeká na ni spousta nejrozličnějších „poprvé“: Jejich první skutečný polibek, první skutečné rande a první skutečná oslava Valentýna. Složité emoce Laře pomáhají rozmotat Kitty a Margot (Anna Cathcart a Janel Parrish), Chris (Madeleine Arthur) a nečekaná nová důvěrnice, Stormy (Holland Taylor), aby v nové kapitole svého života dokázala balancovat mezi vztahem a hledáním sebe samé. Vše se ještě víc zkomplikuje, když na scénu vstoupí další adresát jednoho z jejích dopisů, John Ambrose (Jordan Fisher). Lara si náhle musí ujasnit, zda je možné milovat dva kluky naráz.

Galerie: 5

Všem klukům, které jsem milovala 2: Trailer představuje pokračování úspěšné romance | Fandíme filmu Všem klukům, které jsem milovala 2: Trailer představuje pokračování úspěšné romance | Fandíme filmu Všem klukům, které jsem milovala 2: Trailer představuje pokračování úspěšné romance | Fandíme filmu Všem klukům, které jsem milovala 2: Trailer představuje pokračování úspěšné romance | Fandíme filmu Všem klukům, které jsem milovala 2: Trailer představuje pokračování úspěšné romance | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest