Primátorskou rybí polévku bude vedení města na Lidickém náměstí rozlévat zdarma
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Ochutnat Primátorskou rybí polévku budou moci návštěvníci vánočních trhů na Lidickém náměstí. V pondělí 23. prosince od 12.00 do 16.00 hodin ji budou servírovat představitelé města v čele s primátorem Petrem Nedvědickým.

„Vedení města by tak rádo zavedlo tradici předvánočního setkání s Ústečany,“ uvedla mluvčí ústeckého magistrátu Romana Macová.

Ve 14.00 hodin se Lidickýmm náměstí ponesou koledy z úst známého ústeckého pěvce a novináře Michala Volfa, o hodinu později své pěvecké umění předvede Radka Sehnoutková – sopranistka a sólistka opery Divadla J. K. Tyla v Plzni. V 16.00 hodin zazpívá šansony Eliška Lüftnerová, v 17.00 hodin se představí kapela Brass Bombers. Úderem 18.00 hodiny zazpívá vánoční písně hvězda českého showbyznysu Leona Machálková. Poslední den Ústeckých Vánoc zakončí v 19.00 hodin Lenka Graf s Ústeckými trubači.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru