Jakub Konečný
23. prosince 2019 • 04:55

Janov chce Krmenčíka, nabízí 130 milionů korun. Málo, reaguje Plzeň

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve FORTUNA:LIZE se možná rýsuje velký přestup do jedné z TOP 5 evropských lig. Plzeňský útočník Michael Krmenčík se totiž ocitl na radaru CFC Janov, který Viktorii podle italských zdrojů deníku Sport poslal oficiální nabídku ve výši 5 milionů eur, tedy 130 milionů korun. „Mohu potvrdit, že nabídka Janova na Michaela leží na stole. Ale není pro nás zajímavá, takže jednání mezi kluby ani nezačnou,“ řekl Václav Hanzlík, tiskový mluvčí českého vicemistra.



Do třetice všeho dobrého? Uvidíme. Michael Krmenčík byl už jednou nohou ve francouzském Bordeaux i belgických Bruggách, ale ani v jednom případě k vysněnému transferu z Plzně nedošlo. Teď nad jeho hlavou sviští pro změnu laso z italské Serie A, konkrétně z CFC Janov.

Potvrdily se tak informace ze zdroje z bezprostřední blízkosti italského klubu, které zájem Janova avizují již od začátku minulého týdne. Podle serveru pianetagenoa1893.net figuruje Krmenčík na seznamu vytipovaných posil „rossoblú“ – společně se Slovákem Róbertem Boženíkem ze Žiliny nebo Polákem Adamem Buksou z Pogoně Štětín.

Tradiční klub se momentálně nachází v problémech, po sobotní prohře 0:4 na hřišti Interu klesl na poslední místo, což podle všeho odnese vyhazovem trenér Thiago Motta. Dá se tedy předpokládat, že na Krmenčíkův příchod bude Janov spěchat.

Krmenčík je s deseti góly nejlepším střelcem Viktorie, své si k jeho případnému odchodu zřejmě řekne i nový trenér Adrián Guľa. Další zápas čeká Janov 5. ledna, kdy na svém hřišti přivítá Sassuolo.

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud