Tipy na pracovní a volnočasové oděvy, které potěší jak pány, tak dámy

Tipy na pracovní a volnočasové oděvy, které potěší jak pány, tak dámy

Víte o svých blízkých, že rádi vyrážejí na výlety, pracují na zahradě nebo v dílně? Udělejte jim radost a obdarujte je pracovními nebo volnočasovými oděvy, se kterými nadělají parádu.

Nemusíte přitom hledat speciální výrobce. Úplně postačí, když se podíváte do obchodu Tomis CZ, kde se specializují na ochranné pracovní pomůcky, mezi nimiž najdete pohodlné pracovní oděvy určené i pro volnočasové aktivity. Celou nabídku společnosti si pak můžete prohlédnout zde.

Návrháři pracovních oděvů už dnes naštěstí myslí na to, že oděvy se využívají i na jiné aktivity než jen na práci, a proto jsou montérky, bundy, pracovní kalhoty, mikiny, trička a další oblečení navrhovány tak, aby byly využitelné i na výletech, při zahradničení nebo při práci v dílně. Pracovní oděvy tak můžete využít i jako volnočasové. Podívejte se na naše tipy a vyberte dárek pro manžela, partnerku, tatínka nebo kamaráda. Další tipy si pak najdete tady.

Maskáčový styl je evergreenem

Oblečení v maskáčovém stylu už dávno není výsadou jen vojáků a trempů. Tento léty prověřený vzhled oděvů si našel své místo i u rozmanitých pracovních profesí.

Řada pracovních oděvů Crambe vyniká povedeným maskáčovým designem, ve kterém se dá vyrazit i na stanování, rybaření, do dílny, na okopávaní záhonů či do dílny. Na výběr je hned několik odstínů „maskování“ – klasické zelený odstín, šedý odstín a béžový odstín. Pořídit můžete jak maskáčové kalhoty, tak i softshellové bundy, bundy pilotky, kraťasy, trička, mikiny s kapucí, čepice nebo vesty.

Pracovní oděvy do dílny i na procházku

Pracovní oděvy by měly být odolné a volnočasové oděvy zase pohodlné. A co když jde obojí spojit dohromady? Důkazem je kolekce oděvů Dayboro, která nabízí kalhoty, šortky, mikiny i bundy v provedení vhodném jak na práci, tak na vycházku do lesa.

Máme tu i něco pro ženy

Aby dámy byly také vybaveny odolnými oděvy na túry nebo práci na zahrádce, je pro ně ideálním dárkem některý z oděvů z kolekce Yowie. Nejen stylové kalhoty, ale také bundy, sukně, legíny nebo obuv jsou opatřeny designovým prošitím či potiskem. Kombinace barev růžová-modrá nebo hnědá-zelená jsou pěkné na pohled a použité materiály příjemné na dotek.

Od hlavy až k patě v jednom stylu

Pokud chcete svého kutila potěšit úplně novou výbavou, mrkněte na kolekci oděvů Emerton, která nabízí opravdu vše – kalhoty s laclem i do pasu, mikiny, trička, kraťasy, klasické i zateplené zimní bundy nebo vesty. To vše v elegantním designu i kombinaci barev, které odolají kdejakému zašpinění. Oděvy Emerton jsou vybaveny i spoustou kapsiček a poutek, takže vše potřebné bude vždy po ruce.

I doplňky jsou důležité

Vybrali jste některé pracovní a volnočasové oděvy pro dámy nebo pro pány? Doplnit je můžete i dalšími vychytávkami jako je pracovní obuv, která skvěle ochrání nohu i na horské túře. Klasické farmářky, kotníková obuv U-Power, nebo vysoká holeňová obuv Raven – každá z nich najde své využití.

Při volnočasových aktivitách se bude hodit i pláštěnka BURY nebo impregnační sprej NANOWEAR. Déšť už nikdy nepřekvapí. Stejně tak rychle padající soumrak nebude překážkou, když bude kapsa výletníků obsahovat čepici DELL s integrovanou led lampou.

Pro zimní období pak doporučujeme tyto oděvy a pomůcky.

Článek Tipy na pracovní a volnočasové oděvy, které potěší jak pány, tak dámy byl publikován 23. prosince 2019 v 16.30 v rubrice Ostatní. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...