Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Světlana Nálepková (63) se už těší na svátky, kdy konečně zvolní v pracovním procesu. Přiznala, že pečení nechává na sousedce a dárky kupuje na poslední chvíli.

"Napečeno nemám, to ani nedělám. Peče nám sousedka na vesnici, u které to objednávám. Už mám dům nazdobený, dárky nejsou zdaleka nakoupené. Asi někoho pověřím nebo objednám," řekla Super.cz Nálepková.

Svátky bude trávit doma s rodinou. "Trávíme Štědrý den ve velkém počtu. Od 26. prosince je také stále někdo zvaný, sousedi z vesnice, kamarádi. A pak už zase hraju," prozrazuje s tím, že i na Silvestra bude pracovat. "Až po 1. lednu bude trošku volno," vysvětlila na vánočním večírku muzikálu Čarodějka v GoJa Music Hall.

Všichi účinkující si museli zpěvem vykoledovat vánoční kolekci. "Já jsem zpívat nemusela, dostala jsem ho zadarmo. Hrála jsem v divadle, takže jsem přišla později a prošvihla jsem ho. Nemusela jsem proto nic udělat, dostala jsem dárek. Asi půjdu na hrách," dodala se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám