Dominika Gottová si své první Vánoce zpátky v Česku náramně užila. „Bylo to moc prima! Maminka byla šťastná, že jsme spolu,“ svěřila Blesku nejstarší dcera Karla Gotta (†80), která se nedávno vrátila natrvalo do naší republiky. Dlouhá léta předtím žila ve Finsku se svým manželem, rockovým hudebníkem Timem Tolkkim (53). Na konci listopadu sice od nevěrného muže utekla, na svátky na něj však nezapomněla. Popřála mu prý k Vánocům přes e-mail.

Rovněž se svěřila, jakými dárky udělala svým nejbližším radost – a jaké dárky pro změnu udělaly radost jí. „Mamince jsem dala pod stromeček penízky a také poukaz na masáž. A já jsem od ní také dostala penízky. A od dalších sůl do koupele a kosmetiku,“ prozradila Gottová.

Volno měla pouze v úterý a ve středu, tedy ve Štědrý den a na Boží hod, na Štěpána už zamířila znovu do baru v centru Prahy. V tomto novém zaměstnání ji i ve sváteční den čekala náročná dvanáctihodinová směna. „Uvidíme, kolik bude chodit lidí. Ale já se práce nebojím,“ řekla Blesku.

Kromě toho ve svém volném čase stihla navštívit i otcův hrob v Malvazinkách. „Hrob mého tatínka je velmi vkusně udělaný,“ libovala si Dominika, která v místě Gottova posledního spočinutí položila květiny a zapálila svíčku. „Slibuji, že za tátou budu chodit co nejčastěji a říkat mu, jak se zlepšuji,“ dušovala se s pláčem na krajíčku. Otci totiž krátce před jeho skonem slíbila, že se vrátí zpět na rodnou hroudu a změní svůj život...

VIDEO: Nejstarší dcera Karla Gotta u hrobu! Slzy a slib, který mu dala za jeho života

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Nejstarší dcera Karla Gotta u hrobu! Slzy a slib, který mu dala za jeho života. Luboš Procházka, Aleš Brunclík

Fotogalerie
67 fotografií