Vánoce Dominiky Gottové: Takhle to bylo… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vánoce Dominiky Gottové: Takhle to bylo…

Dominika Gottová u hrobu Karla Gotta
Dominika Gottová u hrobu Karla Gotta (Blesk:Robert Klejch)

Ačkoliv se musela nejstarší dcera Mistra vyrovnat se smutným odchodem tatínka, přesto se na vánoční svátky Dominika Gottová (46) těšila. Měla je totiž strávit se svojí maminkou. Jak to dopadlo?

Podle plánu. Během nejdůležitějších svátků roku byla skutečně s maminkou Antonií Zacpalovou (84). „Bylo to moc prima! Maminka byla šťastná, že jsme spolu,“ řekla Blesku Dominika, která v Česku našla azyl poté, co se rozhodla definitivně opustit švédského manžela.

„Mamince jsem dala pod stromeček penízky a také poukaz na masáž. A já jsem od ní také dostala penízky. A od dalších sůl do koupele a kosmetiku,“ prozradila Gottová. Ta na poslední vánoční svátek pak už zamířila do baru v centru Prahy, kde pracuje. „Uvidíme, kolik bude chodit lidí. Ale já se práce nebojím,“ prohlásila s klidem nejstarší dcera Karla Gotta (†80).

Na rozhovor s Dominikou Gottovou u hrobu tatínka se můžete podívat zde: 

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
-bello-
29. 12. 2019 • 01:23

dianthos@...
fakta jsou takováto:
Dominika byla už na základce blbá jako tágo, hotelovku ( na servírku ) vystudovala jen díky jménu.Neumí, opakuji neumí několik cizích jazyků.Ten blábol pustil do oběhu kdo ?!
Jak se starala nebo ne o svého muže nevím ani já, ani vy a já osobně nevidím manželství jako jen závazek starat se o druhého. Ale vím, oběma se v tom životě " bez hranic" líbilo. A ještě něco ! Když někdo čerstvě načapá partnera v posteli s jinou a vzápětí mu ale přeje k vánocům, pak je to sám rozervaný magor, co neví co chce a jak s tím naložit! Dominika Gottová si od svého finského cvoka odskakuje často a zas se vrací a tak pořád dokola.
Je dobře mít přesné výrazy pro jasné věci.

Dianthos
29. 12. 2019 • 00:17

Rydlo - žena, která má ráda a cítí soucit s mužem, se kterým prožila téměř 20 let, mu přeje štěstí a pošle mu vánoční přání. Tím spíš, když ví, že on je nemocný a o kontakt s ní velmi stojí. Ona ho opouští z pudu sebezáchovy, ne proto, že by ho nenáviděla.
Pronajmout si vlastní byt je zbytečnost, navíc na to momentálně ani nemá. Nemůže ve své situaci bydlet sama, potřebuje společnost, blízkost lidí, kteří jí mají rádi a kteří jí podporují. Mamince je nejlépe v domově, kde žije. Když Dominika pracuje, byla by maminka stále doma sama bez případné pomoci.

Dianthos
29. 12. 2019 • 00:08

Tryskomys - dokázala vystudovat střední hotelovou školu, hovoří plynně několika jazyky, většinu svého života pracovala jako provozní v restauracích. Dokázala poplést hlavu jednomu z nejlepších světových muzikantů a udržet si jeho lásku více než 19 let. Neopustila ho ani když onemocněl, ale starala se o něho. Kdyby ho nyní neopustila, manžel by to neudělal. Zřejmě byla dobrá manželka. Zřejmě má dobré srdce po svém otci.
Pro někoho je to možná málo, co dokázala. Ale málo to rozhodně není.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.