Zatímco například Tereza Aster Vágnerová (27) téměř pokaždé seděla na živém přenosu StarDance a vehementně svému bráchovi Jakubovi a jeho tanečnici Míše Novákové (25) držela palce, se zbytkem rodiny už to tak slavné nebylo. Například jeho mladší brácha Josef nebyl na StarDance ani jednou.

Už se začalo proslýchat, že se synové skladatele Karla Vágnera (77) vzájemně moc nemusí a mají napjaté vztahy. Vysvětlení muzikálového herce a zpěváka tomu jen nasvědčuje. „Já jsem tam nebyl z jediného důvodu, protože jsem nebyl pozván. Jakub mi nezavolal, nenapsal, tak jsem se nevnucoval,“ uvedl totiž pro Expres.cz Pepa.

„Vím, že naše sestra Tereza tam byla každý přenos a pak i další sourozenci, ale já nebyl asi chtěný,“ pokrčil rameny a dodal: „A hlavně jsem byl na vánočním turné.“ A přece jen, Pepa se musí pořádně otáčet, jelikož už má rodinu - s manželkou Marlene má roční dcerku Amelii. Naopak Jakub Vágner ještě ženu, která by ho dostala před oltář, nepotkal a rodinu zatím také nemá. 

Naopak Jakub zase chyběl na svatbě Josefa loni v létě. „Nemáme si pořádně co říct,“ přiznává ostatně i sám Josef Vágner, známý například z muzikálu Muž se železnou maskou. „Nestýkáme se, nejsme v kontaktu, nejsme si blízcí, každý dělá v jiném oboru,“ dodal pro Expres.cz zpěvák a nezanechal tak žádné pochyby o tom, jak to v rodině mají. Zda se mezi nimi ale něco stalo, nebo se zkrátka odcizili jen postupně, ví asi jen oni dva.

VIDEO: Karel Vágner o Stardance a svatbě

Video
Video se připravuje ...

Karel Vágner o Stardance a svatbě Pavlína Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
52 fotografií