TCL představí na veletrhu CES 2020 technologii nové generace, technologii Mini LED

Společnost TCL Electronics (1070.HK), dominantní hráč v odvětví výroby televizí a produktů spotřební elektroniky, na nadcházejícím veletrhu CES 2020 představí společně s dalšími inovativními produkty technologii nové generace, technologii Mini LED.

Jedna z nejrychleji rostoucích značek spotřební elektroniky, a to nejen díky pokročilým technologiím televizního obrazu, přináší jako první na světě na trhy Severní Ameriky i Evropy vysoce výkonnou technologii zadního podsvícení Mini LED. Tato nová technologie ve spojení s řešením Quantum Contrast určuje nový standard pro obrazovou kvalitu, která se opírá o tisíce jednotlivých diod Mini LED. Nová technologie bude využívána u prémiových modelů televizí TCL a přinese nepřekonatelný kontrast a jedinečnou čistotu obrazu. Společnost TCL opět posunula laťku v kvalitě televizního obrazu a představí výkon technologie nové generace Mini LED na tiskové konferenci 6. ledna v rámci veletrhu CES 2020.

„TCL je nadšena svojí přítomností na nejvyšší úrovni na veletrhu CES, kde může sdílet nejen novou rozvíjející se technologii Mini LED, ale také vizi propojení umělé inteligence a internetu věcí,” říká Kevin Wang, CEO společností TCL Industrial Holdings a TCL Electronics, a dodává: „TCL je odhodlána dodávat široké spektrum produktů, které uspokojí potřeby uživatelů a poskytnou jim nejen lepší zážitky ale i vice zážitků. Stejně tak, jak to platí u všech našich produktů, věřím, že tato nová produktová řada televizí zlepší život a přinese radost do domácností po celém světě.”

Tisková konference TCL na veletrhu CES bude streamována prostřednictvím sociálních sítí TCL

Facebook - @tclelectronicsglobal

Twitter - @TCL_TV_Global a @TCL_USA

YouTube - @TCL Electronics a @TCL USA

Tisková konference TCL

6. ledna, 2020

12:00 PT

Ballroom D, Oceanside, Mandalay Bay Convention Center

Expozice TCL

7. – 10. ledna, 2020

Stánek číslo #12930, Central Hall, Las Vegas Convention Center

KONTAKT:

Filip Cvetler

filip.cvetler@fcpr.cz

Klíčová slova USA-elektronika-trh-obchod-trendy-TCL Electronics

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.