Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Fotky z rodinného archivu Ivany Trump, které neměl nikdo vidět: Šarmantní kráska a taťka Donald

Ivana Trump
Zdroj: instagram
+ Dalších 12 fotografií
unikátní fotky
Chybělo skutečně málo a první dámou Ameriky mohla být Češka Ivana Trump (70). Kdysi půvabná blondýna dokázala svojí krásou natolik okouzlit miliardového podnikatele a magnáta Donalda Trumpa (73), že si ji vzal a zplodil s ní tři děti. Bývalá lyžařka, podnikatelka a modelka jasně dokazuje, že z českých žen si muži ve světě skutečně sedají na zadek...

Ivana Trump, rozená Zelníčková, se narodila ve Zlíně, ale od začátku jí bylo jasné, že chce prorazit. To se také nakonec podařilo. Ve světě je známá jako modelka, lyžařka, podnikatelka a v neposlední řadě jako bývalá manželka současného prezidenta Ameriky Donalda Trumpa

Její slibná kariéra začala v roce 1972, kdy byla vybrána jako náhradnice do československého olympijského týmu a mohla tak bezstarostně cestovat po celém světě a sbírat zkušenosti.

Kromě sportu se později dostala do podvědomí lidí coby modelka. Okouzlující andělský obličej a dlouhé blonďaté vlasy okouzlily miliardáře Donalda Trumpa a Ivanu si vzal. Jejich manželství trvalo od roku 1977 až do roku 1992, kdy se rozvedli.

Ivana byla dohromady čtyřikrát vdaná, ale děti porodila pouze Trumpovi, a to Donalda Johna juniora, Ivanku a Erica. Ivana však neproslula jen svojí půvabnou tváří. Ivana Trump mluví pěti jazyky, trochu mluvit česky se naučil její syn Donald ml., a to i díky prázdninám tráveným u dědečka na Moravě.

Ivana se bohužel nikdy nesmířila s přibývajícími roky a na stará kolena propadla plastikám, které jí spíše uškodily, než aby jí pomohly. Do galerie se můžete podívat na její unikátní rodinné fotky.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy