Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V krvi měl 9 promile! Marka našli namol opilého na lavičce

Autor: shp - 
30. prosince 2019
21:05

Tahle pitka byla o život! Marka našli policisté krátce po šesté hodině ranní ležet na lavičce před vchodem do trnavské polikliniky. Muž byl tak opilý, že mu v krvi naměřili devět promile.

Po ověření životních funkcích začali ihned s poskytováním první pomoci a telefonicky vyrozuměli záchranáře. Ti muže oživili a převezli do trnavské nemocnice,“ uvedli policisté na sociální síti.

Lidé ho poznali na facebooku

Dodali, že měl v krvi devět promile alkoholu. U sebe neměl muž žádné doklady, a tak veřejnost požádali o pomoc s jeho identifikací. Netrvalo dlouho a uživatelé facebooku poukázali na to, že jde o Marka.

Dokonce u sebe měl oblečení jako na fotkách na svém profilu. „Děkujeme za pomoc. I díky vám prověřujeme totožnost muže,“ uvedli pak strážci zákona. Snad bude Marek v pořádku, devět promile je už opravdu hodně.

Nechvalně proslulý Čurda

Nejznámějším obdobným případem z Česka je řidič fekálního vozu Milan Čurda, který s ním havaroval, když byl pod vlivem. Orientační dechová zkouška pak odhalila, že měl v sobě přibližně 7,94 promile.

naidka ( 31. prosince 2019 10:31 )

Asi silná osobnost.

salto ( 31. prosince 2019 10:30 )

Měl lehkou špičku a hned se z toho dělá aféra

villon ( 31. prosince 2019 09:21 )

Tomuhle borci by měli tesat pomník ! Borec jak noha. A ty mravokárci ať si uvědomí že samy by chcíply už při dvou promylích. Marek forewr!!!

amerlock ( 30. prosince 2019 23:53 )

Co ho tahají do nemocnice? Měli ho nechat na lavičce a osud by ukázal, co se má stát

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání