Šarapovová se po zranění ramena vrátí hned na začátku sezony v Brisbane

31. 12. 2019, 20:05
Aktuality 10
Maria Šarapovová dostala divokou kartu na turnaj WTA Premier v Brisbane, kde příští týden zahájí sezonu. Dvaatřicetiletá Ruska se v Austrálii představí v prvním soutěžním zápase od US Open, po kterém nehrála kvůli bolestem pravého ramena. V Brisbane bude startovat také šest hráček Top 10 včetně českých tenistek Petry Kvitové a obhájkyně titulu Karolíny Plíškové.
Profily hráčů
Maria Šarapovová

Šarapovová naposledy hrála na konci srpna na US Open, kde ji hned v prvním kole vyřadila Serena Williamsová. Pak pětinásobná grandslamová šampionka kvůli dlouhodobějším problémům s ramenem na WTA Tour chyběla. Dohromady v letošním roce odehrála pouze 15 zápasů a aktuálně jí patří až 133. místo žebříčku.

"Brisbane mi chybělo a velmi se těším, že právě tam zahájím sezonu," uvedla na instagramu dvaatřicetiletá Ruska, jež turnaj Brisbane International vyhrála v roce 2015.

V Brisbane Šarapovová doplní kvalitní pole účastnic, ve kterém nebude chybět vedoucí trio pořadí WTA Tour Ashleigh Bartyová, Karolína Plíšková a Naomi Ósakaová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
peggy
Její rodiče žili v blízkosti Černobylu a maminka byla v 5mesici těhotenství a tak putovali do vesničky na Sibiř.Maminka měla strach co se stane decku.Vse je v knize po přečtení k Marií budete mít jiný přístup.Jeji zivot nebyl pericko.
Reagovat
Krisboy
Jsem myslel, že vy komouši jste všichni rusofilové, tak proč ta uřvaná nadopovaná pí.a ano, ale Sašenka neé?
Reagovat
peggy
Na Marií se zapomenout neda,dava a dala něco světovému tenisu.Ke svému prohřešku se přiznala a ne jako jedna Češka,nejdřív to byly leky na hubnutí,pak někdo ji dal něco do polévky atd.Kazdy by si mohl přečíst knihu jak se Maria dostala tak vysoko a co jako nenarozena prožila.Bydlela i blízko Černobylu.Kniha se jmenuje Nezastavitelna.
Reagovat
EllNino
co prožila jako nenarozená?
Reagovat
FulnekUltras
Nebýt včasného strategického zásahu Ruska na Krymu poté, co Západ zneužil ZOH 2014 k rozpoutání státního převratu na Ukrajině, mohla ještě její kariéra (i přes otřesný řev, zdržování atd.) pár let normálně pokračovat. Kampaň "morálně čistých" proti ruským sportovcům obecně už jede šest let, zato Seren je "čistou a neposkvrněnou" "hrdinkou" "korektního" světa. Stejně jako třeba američtí koulaři a podobná sice už roky opravdu řádně nazobaná, ale z WADA záměrně chráněná sešlost.

https://www.youtube.com/watch?v=-NWPvyB1v2Y
Reagovat
brixner
Jo ahá...
Už sem na ní zapomněl!
Bude nesmírně dobře, když se už nikde voběvovat nebude, je to podvodnice a toxikomanka a feťačka, měla by jít spíš na vodvykačku, tam si může, přivázaná k lehátku, vřískat do alelůjá :-))
Reagovat
jirkaS
Maria! MWAH!
Reagovat
Krisboy
Že by její lékařský tým konečně našel náhradu..?
Snad ne.
Reagovat
Frick
Jakoby ona v tý pomyslný "třídě" fešných slovanských hráček narozených v 80. letech zůstala poslední. Šafářová, Kirilenko, Aga, Ivanovič, Iveta, Hantuchová, Cibulková, Vaidišová, Koukalová... Celý svět jim před 10 letil ležel u nohou. Ale už je to asi dávno, no...
Reagovat
Cico93
Azarenka.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist