Ještě na podzim roku 2019 byla Eva Kramerová, která je v šoubyznysu mnohem známější pod svým pseudonymem Evelyn, naprosto šťastná. Podařilo se jí úspěšně zatočit s nadbytečnými kily a změna vizáže jí do cesty přivedla i nového muže, po jehož boku rozkvetla jako růže. Hvězda romantické komedie LOVEní, kde si zahrála po boku Jakuba Prachaře (35) a Ester Geislerové (35), muže svého srdce poznala díky reality show TV Markíza Farma. Tu totiž Evelyn moderovala, zatímco urostlý fešák Matúš Polakovič ji produkoval.

S novým vztahem se Evelyn tu a tam nenápadně pochlubila i na instagramu. „Dlouho mi nikdo neuvařil večeři,“ libovala si plavovláska například u selfíčka, na němž nešlo přehlédnout mužská záda ohnutá nad kuchyňskou linkou. Zdálo se, že je vše zalité sluncem. Jenže jak už ve světě sociálních sítí bývá, nic není tak růžové, jak se na první pohled zdá. Této romantice už totiž dávno odzvonilo.

„Rozešli jsme se prvního prosince,“ prozradila slovenskému magazínu Nový Čas komička, co se proslavila svým notně svérázným smyslem pro humor. Tehdy jí ale do smíchu rozhodně nebylo… „Nebylo to lehké, přece jen před svátky je člověk ještě citlivější na změny, které s sebou přinesou téměř vždy i smutek a lítost,“ líčila smutně.

Veřejně tehdy sice konec velké lásky neoznámila, leccos však naznačila citátem „pokud to neskončilo zablokováním na facebooku, tak to nebyla láska“, jenž přidala na svůj profil v polovině prosince, krátce před svátky. Přesto se však Evelyn dušuje, že za jejich rozchodem není nikdo třetí. „Byla to vzájemná dohoda,“ upřesnila sympatická srandistka. „Každopádně do nového roku jsem chtěla jít už bez zátěže.“

„Myslím, že oba si chceme udržet co nejlepší vztah, ať už pracovní nebo osobní. Vše je tak, jak má být,“ zdůraznila Kramerová. Moc dobře si totiž uvědomuje, že kdyby byly jejich vzájemné vztahy na ostří nože, mohlo by to dost zásadním způsobem ohrozit jejich spolupráci na případném pokračování kontroverzní Farmy…

VIDEO: Trailer ke vztahové komedii LOVEní, kde Evelyn hraje kamarádku hlavní hrdinky

Video
Video se připravuje ...

LOVEní: Romantická komedie o honu na lásku Bontonfilm

Fotogalerie
37 fotografií