From a Buick 8: Další horor podle Stephena Kinga nabírá obsazení

From a Buick 8: Další horor podle Stephena Kinga nabírá obsazení | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Thomas Jane míří po Pavučině snů a Mlze do další kingovky. 

Tvorba spisovatele Stephena Kinga je bohatá a představuje pro filmaře častou příležitost k čerpání materiálu. Na to už jsme zvyklí, takže není překvapením, že jako další se filmové adaptace dočká román From a Buick 8 z roku 2002. U nás vyšla publikace pod názvem Z Buicku 8 a stejně jako ve starším Kingově dílu Christine, se i tady děj točí kolem nadpřirozeného auta. Starý Buick Roadmaster už léta parkuje na pensylvánské policejní stanici. Jeho majitel se záhadně ztratil na benzínce. Tamní policisté zjistí, že auto není jen tak obyčejné, ale je mj. vstupem do jiné dimenze. Zvláštní okolnosti kolem vozu přiláká pozornost Neda Wilcoxe, který zjistí, že vůz měl co do činění se smrtí jeho otce.

K projektu se připojilo první herecké jméno, jímž je Thomas Jane. Jane má s hraním v kingovkách letité zkušenosti. Pamatovat si ho můžeme z Pavučiny snů, kde se musel vypořádat s mimozemšťanem, který napadl jeho kamarády. V Mlze se pro něj ukázalo, že vážnějším nepřítelem za hustým mlžným oparem nebyla chapadlovitá stvoření, ale přeživší v obchoďáku. V 1922 Janeova postava zase zažívala teror, za nímž měla stát jeho mrtvá manželka, kterou zavraždil.

Titulní fotka je ilustrační. Je z filmu Mlha.

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

From a Buick 8: Další horor podle Stephena Kinga nabírá obsazení | Fandíme filmu From a Buick 8: Další horor podle Stephena Kinga nabírá obsazení | Fandíme filmu From a Buick 8: Další horor podle Stephena Kinga nabírá obsazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest