5. ledna 2020 • 20:00

SESTŘIHY: Dynamo s Kladnem po boji z 0:3 na 3:3 bere bod. Zlín dál trápí Brno

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUHRN | Brněnské trable s Berany nekončí. Hokejisté Komety padli v 34. kole Tipsport extraligy se Zlínem 2:3 po nájezdech a od týmu z Baťova města schytali třetí porážku v sezoně. Pardubice padly s Kladnem 3:4 v prodloužení, po bitvě však braly alespoň bod. Poprvé od příjezdu ze Spengler Cupu se představil mistrovský Třinec i s novou posilou Wojtekem Wolskim. Kanadský útočník gólem a asistencí pomohl Ocelářům k výhře 2:1 v prodloužení. Liberec je po vítězství 4:1 nad Olomoucí znovu na vítězné vlně. Plzeň přestřílela Vítkovice 6:4.



Brněnský zmar proti Beranům prodloužil matador Nosek 

Domácí vstoupili do zápasu velmi aktivně a v úvodních deseti minutách prakticky nepustili soupeře na útočnou polovinu. Z velké převahy ale nic nevytěžili, šance Zaťoviče i Muellera zlikvidovala obrana Beranů v čele s gólmanem Kašíkem.

Zlín zahrozil až v závěru prvního dějství, ale bombu Okála i pokusy Dufka a Honejska pochytal Čiliak, který jako host z Brna hájil zlínský dres ještě před týdnem.

Skóre otevřel hned v první minutě druhé třetiny Hruška, když zužitkoval křížnou přihrávku Pyrochty. Stavidla útočného hokeje se ovšem nijak neotevřela, na ledě se odehrával tuhý boj o každý metr. V domácím dresu byl dvakrát blízko svému prvnímu ligovému gólu mladý obránce Svozil, ovšem Kašík byl vždy na místě.

Zlín se dočkal opět až v závěru. Nejprve Šlahař spálil vyloženou šanci zblízka, ale vyrovnání přišlo po chybě brněnského obránce Pyrochty, po které nájezd na Čiliaka proměnil Dufek.

Třetí třetina se nesla v opatrném duchu na obou stranách s cílem nedostat gól. Po střele Horkého byl k němu blízko při dorážce Hruška i Plekanec. Ten nakonec rozjel akci, na jejímž konci byl střelec Mueller, jehož gól ale nebyl vítězný, neboť těsně po konci zlínské přesilovky prostřelil Čiliaka Okál a vynutil prodloužení.

V něm se nerozhodlo a na řadu přišly samostatné nájezdy, v nichž uspěli tři střelci Zlína (Dufek, Honejsek, Nosek) a jen dva z Komety (Zaťovič a Kusko).

Ohlasy trenérů

Kamil Pokorný (Kometa): "Měli jsme výborný začátek, ale nedali jsme v něm bohužel žádný gól. Zlín srovnal hru, troufám si říct, že jsme pak byli aktivnější, měli jsme šance i brejky, ale ujala se až střela Muellera. Jenže pak jsme pustili soupeře do přesilovky, kterou jsme dobře odbránili, ale nešťastný odraz puku nahrál soupeři na vyrovnání. Za aktivitu jsme chtěli druhý bod, ale na to se nehraje, Zlín zvládl líp nájezdy. My jsme trochu zklamaní, ale bylo to výborné utkání a mrzí nás, že jsme jej nedotáhli do vítězného konce."

Robert Svoboda (Zlín): "Viděli jsme dnes vynikající zápas, ve vysokém tempu, ve výborné kulise. Důležité pro nás bylo, že jsme přežili začátek a přesilovky domácích. Podržel nás Kašík, ozdobou utkání byli oba brankáři. My jsme vyrovnali z přesilovky, které nám teď jdou. Nájezdy jsou vždy loterie. Zápas se musel divákům líbit."

SESTŘIH: Kometa Brno - Zlín 2:3sn. Kašík svými zákroky dnes dopomohl ke dvěma bodům pro svůj tým
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 20:53. Hruška, 51:30. Mueller

Hosté: 35:49. Dufek, 55:00. Okál, . Nosek

Sestavy

Domácí: Čiliak (Vejmelka) – Baranka, Mlčák, Pyrochta, Forman, Gulaši, Svozil, Malec (A) – Zaťovič (C), Plekanec (A), Mueller – Orsava, Hruška, Vincour – Kusko, Rákos, Kucsera – Plášek ml., Střondala, L. Horký.

Hosté: Kašík (Huf) – Žižka (C), Nosek (A), Freibergs, Ferenc, M. Novotný, Řezníček, Hamrlík – Köhler, Fořt, Kubiš (A) – Okál, Honejsek, Šlahař – Dufek, Fryšara, Claireaux – Popelka, P. Sedláček, Pšurný.

Rozhodčí

Jeřábek, Kubičík – Bryška, Rampír

Stadion

DRFG arena

Návštěva

7700 (vyprodáno) diváků

Wolski při skvělé premiéře řídil obrat Ocelářů

Oceláři se kvůli účasti na Spenglerově poháru v Davosu, kde dokráčeli až do finále, představili v extralize poprvé od 22. prosince. Z turnaje si také přivezli novou akvizici Wolskiho, který tam po konci angažmá v Kunlunu v KHL vypomáhal Ambri-Piottě.

První větší příležitost měl domácí Gríger, který přesnou nahrávku Rachůnka tečoval jen do Kváčovy náruče. Na druhé straně se dostal do šance Michal Kovařčík, ale Filip Novotný byl na jeho tvrdou střelu připraven.

V polovině první třetiny se ve vlastním oslabení po chybě Rachůnka dostal k puku na červené čáře Martynek, ale i jeho samostatný únik zlikvidoval karlovarský gólman. Potom ukázal Rachůnek své ofenzivní kvality a v 17. minutě v přesilové hře z levého kruhu prostřelil Kváču.

Ve druhém dějství se projevila síla Ocelářů, kteří začali soupeře přehrávat. Jen díky Novotnému, jenž postupně nadvakrát zlikvidoval nebezpečnou střelu Szturce, šanci Galvinše a bombu agilního Michala Kovařčíka, drželi domácí těsné vedení až do 38. minuty. V té ale střelou od modré čáry vyrovnal Ondřej Kovařčík.

Ve třetí třetině se snažily oba týmy hrát bez chyby, ale i přesto si šanci k vítězné brance několikrát připravila agilní formace Michala Kovařčíka a na druhé straně nadvakrát z bezprostřední blízkosti nepřekonal hostujícího gólmana Gríger.

V prodloužení nejdříve Roth nastřelil tyč a poté byl za vyseknutí hole vyloučen Polák. Přesilovku čtyř proti třem využil po krásné individuální akci Wolski.

Ohlasy trenérů

Tomáš Mariška (Karlovy Vary): "Před zápasem bychom bod brali více než po předvedeném výkonu. Do utkání jsme vstoupili tak, jak jsme chtěli. Donutili jsme Třinec, aby musel faulovat, vytvářeli jsme si šance a dali jsme první branku. V celém utkání jsme v podstatě v situaci pět na pět neinkasovali. Samozřejmě také díky výbornému výkonu Filipa Novotného, ale i našemu týmovému obětavému výkonu. Bohužel jsme dopustili situaci čtyři na čtyři a v prodloužení jsme dostali nešťastnou branku. Myslím si ale, že hráči dnes s tak kvalitním soupeřem v našlapaném programu na ledě nechali všechno, co mohli. Dnes jsme k více bodům neměli daleko, tak je škoda, že bereme pouze jeden."

Václav Varaďa (Třinec): "Chtěl bych klukům poděkovat za odmakaný zápas. Myslím si, že i přesto, že jsme v utkání ztráceli po inkasovaném gólu, hráli jsme velmi dobře. Udělali jsme v první třetině tři fauly po sobě, nakonec jsme i z jedné přesilovky inkasovali, ale kluci to nezabalili. Ve druhé třetině hráli hlavně v obranném pásmu Karlových Varů velmi dobře a vytvářeli si spoustu šancí, které však zůstaly nevyslyšeny. Musím také pochválit brankáře domácích, který zachytal velice dobře. Myslím, že dnešní zápas jsme zaslouženě vyhráli, hráli jsme velmi dobře. Škoda, že jsme neproměnili více příležitostí a možná by skóre i narostlo. Nakonec jsme skvělým individuálním průnikem Wolského získali druhý bod, kterého si velmi ceníme, protože proti Karlovým Varům se nám letos moc nevede. Vždy proti nám hrají velmi dobře. Určitě se nám pojede domů dobře."

SESTŘIH: Karlovy Vary - Třinec 1:2p. Vyrovnaný souboj rozhodl pro Oceláře při premiéře Wolski
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 16:45. T. Rachůnek

Hosté: 37:08. O. Kovařčík, 63:40. Wolski

Sestavy

Domácí: F. Novotný (Bednář) – Šenkeřík, Graňák (A), M. Rohan, Plutnar, D. Mikyska, Eminger, Šafář – T. Rachůnek (A), Gríger, Flek – V. Polák, T. Mikúš, O. Beránek – Černoch, Raška I, Vondráček – Koblasa, Skuhravý (C), Kohout.

Hosté: Kváča (Štěpánek) – M. Doudera, Kundrátek, D. Musil (A), Galvinš, Zahradníček, Roth, M. Adámek – Dravecký (A), Wolski, M. Stránský – Martynek, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský (C), Novotný, Szturc – Hrňa, Polanský, Chmielewski.

Rozhodčí

Mrkva, Kika – Pešek, Malý

Stadion

Návštěva

3932 diváků

Liberecký návrat na vítěznou vlnu rozhodly přesilovky

Domácí začali zostra a v první gólové šanci se objevil Hanousek, Konrád ale předvedl výborný zákrok lapačkou. Poradil si také s šancí Vlacha. V šesté minutě už Bílí Tygři dostali do vedení. Hudáček zachytil Švrčkovu chybnou rozehrávku a krásnou přihrávkou našel Lence, který střílel do zcela odkryté branky.

Poté se osmělili také hosté a Hrachovina měl plné ruce práce s šancí Knotka. Liberecký brankář si následně poradil také s akcí Kořenka. V závěru první třetiny byli Hanáci blízko vyrovnání, Klimek však v obrovské šanci trefil pouze tyč.

Do druhé dvacetiminutovky vstoupili aktivněji Olomoučtí a Hrachovina musel řešit hned několik ošemetných situací. Tlak Hanáků však přibrzdil Klimkův faul a Severočeši nabídnutou možnost využili. Marosz se protáhnul kolem hrazení, posunul kotouč na Krenželoka, který viděl ještě lépe postaveného Musila a ten pohotovou ranou bez přípravy poslal Liberec do dvoubrankového vedení.

Třetí branku domácích mohl přidat hned vzápětí Hudáček, Konrád ale svůj tým podržel. Na druhé straně zahrozil Káňa, jehož rána se otřela o pravou tyč Hrachovinovy branky. Olomouc si poté zahrála v početní výhodě, k vážnějšímu ohrožení liberecké branky se ale nedostala.

Přesilovku měli na startu třetího dějství také domácí a vedlo se jim o poznání lépe. Po křížném pasu Hudáčka zvýšil na rozdíl tří branek Bulíř. Hosté mohli snížit z rychlého protiútoku, se střelou Knotka i dorážkou Olesze si ale poradil Hrachovina. Na libereckého brankáře si nepřišel ani z mezikruží střílející Nahodil.

Olomouc se i nadále snažila vstřelit kontaktní gól a pět minut před závěrečnou sirénou sáhla dokonce ke hře bez brankáře. Proti střele Dujsíka ale Hrachovinovi potřetí v utkání pomohla branková konstrukce. Poté už se ale hosté kýženého gólu dočkali, Káňovu střelu doklepnul za bezmocného Hrachovinu důrazný Klimek. Na konečných 4:1 ale upravil trefou do opuštěné branky Ordoš.

Ohlasy trenérů

Patrik Augusta (Liberec): "Bylo to velice vyrovnané a bojovné utkání a hrálo se až do úplného konce. Hodně nám pomohly dva góly z přesilovek. Na můj vkus jsme ale byli v obranné činnosti hodně lehkovážní, budeme na tom muset zapracovat. Jsme spokojeni se třemi body."

Zdeněk Moták (Olomouc): "Neodehráli jsme špatný zápas, byli jsme Liberci vyrovnaným soupeřem. Prohrávali jsme ale většinu vhazování a ztroskotali jsme na proměňování šancí. Sami jsme byli potrestáni za naše chyby. V poslední době góly vůbec nedáváme, a proto prohráváme herně vyrovnané zápasy."

SESTŘIH: Liberec - Olomouc 4:1. Lenc a Hudáček řídili vítězství Tygrů
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 05:16. Lenc, 27:09. A. Musil, 43:15. Bulíř, 59:57. Ordoš

Hosté: 58:14. Klimek

Sestavy

Domácí: Hrachovina (Schwarz) – Knot, Šmíd (A), T. Hanousek, Derner, Graborenko, Kunst, Buchtela – Birner (A), Bulíř, Průžek – Marosz, L. Hudáček, Lenc – L. Krenželok, P. Jelínek (C), M. Zachar – J. Vlach, A. Musil, Ordoš.

Hosté: Konrád (Lukáš) – Švrček, Valenta, Ondrušek (A), Dujsík, Vyrůbalík (C), Jaroměřský, A. Rutar – Klimek, Nahodil, P. Musil – Burian, Strapáč, Irgl – Olesz, J. Knotek (A), Skladaný – Laš, J. Káňa, Kořenek.

Rozhodčí

Lacina, Úlehla – Jindra, Zíka

Stadion

Home Credit Arena, Liberec

Návštěva

6 102 diváků

Ostravané dráždili Indiány, Gulaš má už 29 gólů

Do utkání vstoupili aktivněji domácí. Ránu exvítkovického Zdráhala ještě stačil gólman Svoboda vyrazit, ale v osmé minutě už při plzeňské přesilovce uspěl ranou z pravého kruhu bez přípravy Rob. Za chvíli po chytré Kracíkově zadovce z dobré pozice neskóroval Pour a udeřilo překvapivě na druhé straně. Po zaváhání domácí obrany ve 13. minutě vyrovnal po samostatném úniku Roman na 1:1.

Indiáni odpověděli náporem, ale hosté přečkali šance Poura a Koldy. V 15. minutě naopak při vyloučení Čerešňáka pohotovou dorážkou Lakatoš dokonal obrat. Následně sice pálil z mezikruží volný Gulaš nad, ale 55 vteřin před koncem první třetiny vyrovnal na 2:2 bekhendem Kantner.

Po pauze dokázal vleže překazit forhendovou kličku před brankou volnému Gulašovi Svoboda a za chvíli po skončení plzeňské přesilovky jeho protějšek Frodl zlikvidoval sólo Veselého. Hosté směrem dopředu výrazně přidali a Razgals v polovině utkání zahrozil po objetí branky.

Vítkovické vzepětí ukončil faulem Šidlík a ve 33. minutě početní výhodu využil střelou švihem Gulaš. Následně hosté přečkali přečíslení tří na jednoho i gólovou příležitost Roba. Zlomila je až nedisciplinovanost Kubalíka, jehož trest potrestal dorážkou do odkryté branky na 4:2 opět kanonýr Gulaš.

Na začátku závěrečné dvacetiminutovky navíc Čerešňák s přispěním soupeře skóroval od modré čáry. Tříbrankový náskok domácí ukolébal a ve 46. minutě potrestal zaváhání v rozehrávce přesnou střelou pod břevno Lakatoš. O necelé čtyři minuty později dokonce po rychlé akci Schleiss švihem z levého kruhu snížil na 4:5. Nadějí na srovnání si poté během vlastní přesilovky hosté uťali trestem za příliš mnoho hráčů na ledě a Němec po spolupráci s Kantnerem upravil na konečných 6:4.

Ohlasy trenérů

Ladislav Čihák (Plzeň): "Viděli jsme řadu nepřesností na obou dvou stranách. V přesilových hrách musím hráče pochválit. Čtyři využité nám hodně pomohly. Hra pět na pět ale nebyla podle mého gusta. První třetina od nás nebyla herně úplně dobrá, byla tam panika. Druhá nám trochu pomohla tím, že jsme gólově odskočili. Pořád tam ale hrozily brejky a úniky vítkovických hráčů. Ve třetí třetině jsme chtěli hrát znovu aktivně. Udělali jsme dvě chyby, které soupeř potrestal. Za stavu 5:2 jsme nepochopitelně pustili soupeře do zápasu, to jsme si měli pohlídat. Máme na to zkušené hráče."

Mojmír Trličík (Vítkovice): "Výsledek je určený efektivitou v nerovnovážném počtu hráčů na ledě. Nám se podařilo skórovat jen jednou, soupeři čtyřikrát. Při hře pět na pět jsme byli v první polovině utkání vyrovnaným soupeřem. Za stavu 2:2 jsme měli dvě šance, které jsme měli proměnit. Ani ve třetí třetině jsme se nevzdávali a velmi dlouho jsme hráli o body. Až šestou brankou Plzeňští rozhodli o tom, že body zůstaly zaslouženě doma. Bojovali jsme, ale nestačilo to.".

SESTŘIH: Plzeň - Vítkovice 6:4. Hosté šli rychle do vedení, pak je domácí přestříleli
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 07:15. Rob, 19:05. Kantner, 32:53. Gulaš, 37:21. Gulaš, 42:13. Čerešňák, 53:00. V. Němec

Hosté: 12:40. O. Roman, 14:49. Lakatoš, 45:38. Lakatoš, 49:17. Schleiss

Sestavy

Domácí: Frodl (Kolář) – Budík, Čerešňák, Pulpán (A), Vráblík, Jank, L. Kaňák – Kantner, Mertl (A), Gulaš (C) – P. Zdráhal, Kracík, Pour – Rob, V. Němec, Kolda – Straka, Kodýtek, Eberle.

Hosté: Mi. Svoboda (Dolejš) – Kvasnička, Trška, Výtisk (C), R. Černý, Šidlík, D. Krenželok, Bodák – Roberts Bukarts, O. Roman, Lakatoš (A) – Schleiss, Š. Stránský, Indrák – Dej (A), R. Veselý, Mallet – T. Kubalík, Werbik, Razgals.

Rozhodčí

Pražák, Svoboda – Brejcha, Komárek

Stadion

LOGSPEED CZ Aréna

Návštěva

6023 diváků

Kladno ukončilo bídu venku, ale ztratilo třetí bod

První třetinu provázela střelecká převaha Pardubic. Zatímco ale hostující gólman Godla zůstal během ní neprůstřelný, jeho protějšek Kacetl si připsal jen tři úspěšné zákroky a zároveň dvakrát inkasoval.

Do vedení výrazně pomohl Středočechům velkou chybou Eklund, když za vlastní brankou přenechal naslepo puk místo jednomu ze spoluhráčů O'Donnellovi, ten si vybruslil před brankoviště a otevřel skóre. Jen 1,1 sekundy před přestávkou pak Melka "žabkou" napříč útočným pásmem našel při přesilovce Stacha, jenž zacílil dokonale přesně pod horní tyčku.

Hned v úvodu druhé části měl velkou šanci Vlach, Godla se štěstím zasáhl, následně selhali z dobrých pozic i Tybor a Svačina. Mandát pak nedokázal dostat za Godlovými zády puk do prázdné branky, naopak ve 25. minutě Melka v signalizované výhodě chytře zakončil mezi Kacetlovy betony a s domácími to vypadalo bledě.

K rezignaci měli ale hokejisté Dynama daleko. Už ve 28. minutě jim navíc dodal novou porci energie Zdráhal, když v přesilovce snížil. Po polovině základní doby se Melka dostal do sóla, jenže tentokrát měl navrch Kacetl. Vzápětí rozjásal většinu zaplněných tribun Poulíček. Kindlovi nesedla pár sekund před druhou sirénou rána z kruhu do odkryté branky, Godla stačil díky skoku plavmo zasáhnout.

V závěru druhé třetiny dostali Pardubičtí díky Godlově trestu k dispozici půl minuty přesilovky pět na tři, z níž si přenesli většinu do třetího dějství. Dvojnásobnou početní výhodu sice nevyužili, ale pak při hře pět na čtyři Mandát snadno usměrnil kotouč za Godlova záda po krásné Mikušově přihrávce a bylo vyrovnáno.

Na konci 49. minuty Mandát zakončoval přečíslení dvou na jednoho s Tyborem, poskakující puk při střele do odkryté branky ale nezasáhl dobře. Ve zbytku základní doby bylo už patrné, že žádný z týmů nechce končit s prázdnýma rukama. I proto dospěl zajímavý duel až do prodloužení.

V něm měl rozhodnutí na holi Strnad, jenže nedal. Rytíři smutnit nemuseli, na začátku 64. minuty rozhodl o jejich vítězství Austin, který ukončil bídnou sérii sedmi venkovních porážek v řadě.

Ohlasy trenérů

Milan Razým (Pardubice): "Jestli někdo čeká, že budu chválit kluky za to, jak jsme se dokázali vrátit do zápasu, tak už nebudu, protože je to čtvrtý zápas doma, kdy nabídneme soupeři výraznější vedení. O tři góly to bylo s Karlovými Vary, stejně tak s Hradcem, 0:2 s Vítkovicemi, dnes znovu 0:3 s Kladnem. To už je pro mě nepochopitelné, jak my do těch zápasů vstupujeme. Něco takového si nemůžeme dovolit."

David Čermák (Kladno): "Kdyby nám někdo řekl před zápasem, že si z Pardubic odvezeme dva body, tak bychom to určitě brali. Když pak vezmeme stav 3:0, už to není samozřejmě takové, ale začali jsme za toho stavu hrát moc pasivně, přenechali jsme iniciativu Pardubicím, které se dostali do zápasu a bylo to 3:3 po základní hrací době. Jsme rádi za ten bod navíc."

SESTŘIH: Pardubice - Kladno 3:4p. Hosté vedli o tři branky, domacím se však obrat nepodařil
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 27:39. J. Zdráhal, 32:36. Poulíček, 40:59. Mandát

Hosté: 13:15. O'Donnell, 19:58. Stach, 24:54. Melka, 63:02. Austin

Sestavy

Domácí: Kacetl (Kantor) – J. Kolář (C), J. Zdráhal, Eklund, T. Voráček, Mikuš, Ivan, Hrádek – Svačina, Mandát (A), Tybor – Machala, Harju, D. Kindl – Látal, Poulíček (A), Blümel – Kusý, R. Vlach, Jenyš.

Hosté: Godla (Cikánek) – Austin, Nash, Lakos, Kehar, Romančík, Barinka (A), Zajíc – J. Strnad (C), Vampola, Redlich – Zikmund, Machač, Hovorka – Melka, Stach, Š. Bláha – O'Donnell, T. Kaut (A), Hajný.

Rozhodčí

Hradil, Šindel – Frodl, Špringl

Stadion

enteria arena

Návštěva

9357 diváků

Extraliga v Drážďanech: Mega show pro 30 tisíc lidí. Jak si večer užili fanoušci?
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Litvínov - Sparta 2:3. Rekordní Open Air pro Spartu, rozhodl Rousek
Video se připravuje ...

Z V VP PP P Skóre B
1. Liberec 52 30 5 2 15 179:131 102
2. Třinec 52 27 4 4 17 163:125 93
3. Sparta 52 21 14 1 16 174:145 92
4. M. Boleslav 52 22 10 6 14 155:124 92
5. Plzeň 52 27 2 7 16 162:142 92
6. Brno 52 21 5 6 20 143:156 79
7. Olomouc 52 20 5 7 20 123:129 77
8. Mountfield 52 19 5 7 21 130:136 74
9. K. Vary 52 16 9 5 22 174:168 71
10. Zlín 52 19 4 5 24 151:151 70
11. Pardubice 52 16 3 10 23 121:160 64
12. Vítkovice 52 14 8 5 25 134:175 63
13. Litvínov 52 16 3 9 24 153:173 63
14. Kladno 52 16 3 6 27 130:177 60
  • Generali Play-off
  • Předkolo Generali Play-off
  • Baráž

Kanadské bodování
Hráč Tým G A KB Z +/- TM S
1. Milan Gulaš 35 41 76 52 1 38 231
2. Michal Birner 20 41 61 41 12 12 138
3. Libor Hudáček 31 29 60 50 22 24 162
4. Tomáš Rachůnek 25 27 52 51 -8 12 113
5. Martin Zaťovič 29 21 50 51 1 24 125
6. Pavol Skalický 18 27 45 51 25 50 95
7. Matěj Stránský 23 22 45 52 13 46 120
8. Brady Austin 18 25 43 52 -12 26 145
9. Roberts Bukarts 16 26 42 47 -8 42 141
10. Tomáš Mertl 16 24 40 48 -4 42 114

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud