Útočník odpoledne bezdůvodně mlátil muže, šel proti němu i s rozbitou lahví
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - V policejní cele skončil minulý týden výtečník z Litvínova. Muž ve věku 37 let měl v Hamru na Litvínovsku v odpoledních hodinách v objektu bývalé prodejny napadnout nejdříve slovně a poté i fyzicky přítomného muže.

Napadenému měl bez jakéhokoliv důvodu uštědřit několik úderů sevřenou pěstí a měl ho i škrtit. "Poškozený z objektu před útočníkem vyběhl, ten ho ale na ulici dostihl. V ruce měl skleněnou láhev, kterou o zem rozbil a s uraženým hrdlem šel k poškozenému, kterému vyhrožoval dalším násilím, čímž v něm vzbudil obavu o jeho zdraví a život. Protože poškozený muž utrpěl zranění, policisté na místo přivolali rychlou záchrannou službu, která muže převezla do zdravotnického zařízení," sdělila tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Agresor sice z místa utekl, hlídka ho však záhy zadržela. Ta u něj provedla dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní. Nyní mu policisté obvodního oddělení v Hamru sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a nebezpečného vyhrožování. Za tato jednání muži hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody až na tři roky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru