Hejtman přivítal na světě první občánky kraje tohoto roku. Maminkám navrhl přidělit finanční dar
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Zajímavosti

Ústecký kraj - Prvním miminkem roku 2020 v Ústeckém kraji se stal malý Vilém, který se narodil mamince z Mostu 1. ledna ve 4 hodiny a 12 minut v kadaňské porodnici. Vážil 3980 gramů. Mamince přijel osobně poblahopřát hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček.

„Malému Vilémovi, ale i všem ostatním občánkům narozeným na Nový rok v Ústeckém kraji, přeji pevné zdraví, úsměv a radost ze života,“ poblahopřál všem novoročním miminkům hejtman.

V dopoledních hodinách pak hejtman navštívil rovněž prvního občánka narozeného v porodnicích společnosti Krajská zdravotní, a. s. V Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, o. z., se jako první na svět v roce 2020 podívala v 6 hodin 30 minut holčička Viktorie vážící 4630 gramů. Maminka je z Teplic.

Oběma maminkám navrhne hejtman přidělit finanční dar, který bude schvalovat Rada Ústeckého kraje.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru