Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Šokující záběry z pitvy zvrhlého miliardáře Epsteina: Příběh o sebevraždě dostává trhliny!

Autor: yks - 
6. ledna 2020
11:39

Fotografie z cely, kde zemřel miliardář Jeffrey Epstein, vrhají nové světlo na jeho poslední okamžiky. Forenzní patolog Michael Baden, který vyšetřuje Epsteinovu smrt na žádost jeho bratra, prohlásil, že kvůli těmto důkazům jsou závěry o sebevraždě nechvalně proslulého zvrhlíka přinejmenším předčasné.

Miliardář Jeffrey Epstein (†66) čekal loni v srpnu v cele vazební věznice v New Yorku na soud kvůli údajnému pohlavnímu zneužívání mladých dívek. Když byl 10. srpna nalezen mrtev, vypukl ohromný skandál.

Nad jeho bezpečností měli bdít nejméně dva dozorci. To se však nestalo, oba údajně spali. Celu nemonitorovaly ani bezpečnostní kamery. Příčina smrti byla stanovena jako sebevražda oběšením, ovšem Epsteinův bratr najal forenzního experta Michaela Badena a ten tvrdí, že závěry o sebevraždě jsou přinejmenším předčasné.

Baden pro americkou televizi CBS zpřístupnil fotografie pořízené bezprostředně poté, co bylo Epsteinovo tělo nalezeno. Zachycují mnohé podivné okolnosti, které miliardářovu smrt provázely. Uveřejnil také některé fotografie pořízené během Epsteinovy pitvy.

Záběry zachycují krevní podlitiny na obou zápěstích, odřeninu na levém předloktí a krvácení do svalu na levém rameni. Další zranění měl miliardář také vzadu na krku, na rtu se nacházelo řezné poranění a na na paži se nachází známka po vpichu injekce. Není jasné, zda uvedená zranění vznikla při pokusech o Epsteinovu resuscitaci nebo jinak.

Hlavní stopou možného násilného jednání jsou podle Badena zlomeniny levé a pravé části štítné chrupavky a zlomenina jazylky, což je zranění typické pro rdoušení. „Nikdy jsem neviděl takováto zranění u sebevraždy oběšením,“ uvedl Baden. Viděl prý tisíc oběšených ve věznicích a žádný z nich neměl tři zlomeniny.

Patologové, které oslovila televize, částečně podpořili Badenovy závěry, s významem zlomenin se však neztotožnili. Úřad newyorského koronera, který vydal konečnou zprávu o příčině smrti stíhaného miliardáře, případ nekomentoval. 

 

 

 

 

adeso ( 7. ledna 2020 11:24 )

***, jaký trest smrti? Holky za to braly těžký prachy a Epstein by se dožil jen několikaletého trestu.

starymlok ( 6. ledna 2020 23:56 )

Ty už kret.éne tady neopruzuj,když neumíš dochodit 6 tříd,tak nech za sebe psát souseda blb-če.

murQ ( 6. ledna 2020 23:21 )

cs.wi­kipe­dia.or­g/wi­ki/Jef­frey_Ep­stein

hejpockej ( 6. ledna 2020 21:17 )

Zneuzival nezletile 15-18 let, tim ze jim platil za sex a eroticky masaze anebo s nima randil. Cesko by si melo vzit priklad z USA, Norska a jinych vyspelych zemi, kde jsou deti pod 18 chraneny zakonem. Tedy napriklad Bohuš Matuše legalne v Cesku "randi" s 16 letou, a Blesk o tom pise jako by to bylo neco normalniho. Neni. V USA by toto bylo klasifikovany jako pedofilie a sel by brucet min na 20 let. Tam staci aby dospelej chlap jen osahaval dite pod 18 let a je navzdy na seznamu sexualnich predatoru. Je zvlastni, ze nekde deti chrani pred zneuzivanim a jinde jeste delaji z lidi jako Bohus Matus hrdinu.

mandat ( 6. ledna 2020 18:15 )

To je verejne tajemnstvi, ze mu tam zakroutili krkem. Ten bastard by se sam nezabil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání