Bistro Social s novým rokem mění interní strukturu

Praha – Agentura Bistro Social ze skupiny Dentsu Aegis Network oslavila v prosinci pět let své existence a do následujícího roku vstupuje s novou strukturou. Do čela druhého content marketing týmu se na pozici Social Media Director posunula Sabina Erbanová. První obsahový tým zůstává i nadále pod vedením Social Media Directora Martina Navrátila. Ten bude mít nově na starosti veškeré kreativní strategie agentury a zároveň bude zodpovídat za technologický rozvoj všech klientů.

V Navrátilově týmu od nového roku povýšila Sabina Karásková, která bude z pozice Senior Social Media Manager zodpovědná převážně za všechny social media aktivity skupiny Heineken, která patří ke klíčovým klientům agentury. 

 “Celkově servisuje naše agentura na pravidelné bázi přes osmdesát značek, a to jak v oblasti mediálního nákupu, tak obsahového marketingu,” říká Managing Director Ondřej Pavelek. “Jsem moc rád, že jsme se před lety rozhodli jít cestou integrovaných social media služeb, což kvitují i zástupci našeho největší partnera Facebooku. Náš více než dvacetičelný tým tak dnes patří vůbec k největším na českém trhu,” dodává. 

Performance tým zůstává nadále pod vedením Social Ads Directorky Petry Drahošové. Mezi nejvýznamnější klienty agentury patří skupina Heineken, Ultra Premium Brands, AAA Auto a mnoho dalších.

O skupině Dentsu Aegis Network:

Skupina Dentsu Aegis Network jako součást japonské Dentsu Inc. sestává z deseti globálních agentur – Carat, Dentsu, dentsu X, iProspect, Isobar, mcgarrybowen, Merkle, MKTG, Posterscope a Vizeum doplněných o více než 50 lokální specializovaných agentur. Vize Dentsu Aegis Network je inovovat způsoby, jakými klienti budují své značky, a to skrze expertízu a zkušenosti ze světa médií, digitálních technologií a kreativní komunikace. Nabízí širokou škálu specializovaných produktů a služeb na té nejvyšší úrovni. Se sídlem v Londýne Dentsu Aegis Network operuje ve 145 zemích světa a s celkem více než 40 tisíci specialisty. V České republice spadají do portfolia skupiny agentury Adexpres, Amnet, Amplifi, Bistro Social, Carat, dentsu X, Vizeum, iProspect, Isobar a Spectra. www.dentsuaegisnetwork.com